Apartmanok ŠtulecUgljan Preko - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.510 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ha úgy dönt, hogy töltse szabadságát a sziget Ugljan, jöjjön Over és töltsön el egy emlékezetes nyaralás apartmanok Stulec. Stulec apartmanok mindössze 200 méterre a tengertől. A modern lakások, akkor számíthat egy parkolóhely, ingyenes használata grill és a kocsma rejtve. A teljes érzést szívesen nyújt házigazdák egy esti halételeket és őshonos borokat. A lakás 605m2, és található a földszinten. Két hálószoba 4 ággyal, nappali, konyha és fürdőszoba zuhanyzóval. A nappaliban van egy kanapé, amely tud aludni két gyerek. Fel van szerelve légkondicionálóval és műholdas TV és rádió. A konyha teljesen felszerelt konyha és a kiegészítő eszköz egy elektromos sütő, mikrohullámú sütő és kenyérpirító. A lakáshoz tartozik egy terasz 30 m2, kilátással a városra kanal.Prekrasno udvaron nagy GRILLOM.Konoba tárgyalható.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink, Parkolás, grill, bérelni vendéglők átruházható, lehetséges megállapodás előkészítése tengeri ételek (friss hal a grill, polip, rák garnélarák, kagyló ....) tudunk biztosítani fekhelyen, charter, hajókirándulás, Túrázás, škraping, Búvárkodás, nagyvad halászat, művészeti kurzus (olaj, vászon, akvarell, ceruza, szén ...) Természetesen az angol és horvát nyelven, bérelni kerékpárt, hajóbérlés, bérelni egy jet ski, biztosítási tartózkodása alatt a tengeren.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Štulec
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
KOPRIVNICA, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3, Augusztus 2023
Nadica és Dalibor

A legjobb nyaralás valaha! A háziasszony olyan kedves. A lakás tiszta, rendezett, minden a helyén. Üdvözlő ital és egy kis figyelem a háziasszonytól. Kellemes és kellemes nyaralást mindenkinek, aki nyugalomra és nyugalomra vágyik. Nem is használod az autót. Remélem jövőre újra találkozunk.LP

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
ZAGREB, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2023
Csodálatos nyaralás a béke és a természet oázisában.

Hat éjszakát töltöttünk a létesítményben, nagyon kedvesen fogadtak bennünket. A háziasszony gondoskodó és kedves, mielőtt megérkeztünk Prekóba, felhívott minket, hogy előre kész a szállás és szabadon jöhetünk. Érkezéskor üdvözlő itallal és egy kis ajándékkal kedveskedett nekünk, ami a szobában fogadott minket. Az apartman tiszta és rendezett volt, és mindennel jól felszerelt a kellemes tartózkodáshoz - klíma, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, sütő, edények, poharak, stb. A szálláson betartják a házirendet és mindig nagyon csendes, ami igazán pihenni vágyóknak jó. A strand körülbelül öt perc alatt elérhető. Az első üzlet (Tommy szupermarket) pár percre van a szállástól. Preko városa tele van csodálatos strandokkal, éttermekkel, kávézókkal, cukrászdákkal, természettel, amit napokig látogathatsz. Lehetőség van Kornati kirándulásra is, amit mindenképpen ajánlunk, mert elmentünk, és nagyon jó volt. A helyfoglalás a preki utazási irodában lehetséges. Nagyon kellemes volt számunkra, és reméljük, hogy jövőre visszatérünk. Ajánlást!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Emil Štulec Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Apartmanok Štulec lista már megtekintette 48541 idők óta 28.04.2015.