Apartmanok GardelinPremuda - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.983 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman Gardelin található, a város központjában, egy csendes részén a sziget Premuda. A közelben van egy játszótér, templom, üzletek, posta, és a strand 15 perc sétával elérhető. Biztosított parkoló, légkondicionálás, kiságy, kávéfőző, vízforraló, mosógép. A nagy terasz biztosítja a reggeli kávé és a délutáni szellő.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fenntartások lehet e-mailben vagy telefonon. Fenntartások megerősítik a fizetése 20%-os. Fizetés készpénzben befejezése pihenés.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 700 m
  • Posta: 40 m
  • Sport tevékenységek: 10 m
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink is.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Gardelin
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Fantasztikusan

Egy négytagú család most először döntött úgy, hogy kockáztat és elmegy az ismeretlenbe. Egy tágas, takaros és felszerelt apartmanban, saját terasszal és minden szükséges felszereléssel a közelben, úgy élvezte, és ami a legfontosabb, hogy pihent, mint még soha. Mindenkinek ajánljuk, aki belefáradt a robogókba, a zsúfolt nyírba és a strandokba, a hangos zenébe és az ordító tehetségesekbe. Ezúton is köszönjük a nagyon kedves házigazdáknak a vendéglátást, Barba Leon és Zdenka néni, találkozunk jövőre!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ajdovščina, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Gardelin, Augusztus 2017
szállás

Privát családi Smirčić nagyon erősen ajánljuk, amennyire udvarias és segítőkész. Az apartmanok tiszták a tiszta és felszerelt, amilyennek lennie kellene. Közel a posta, üzletek és egy játszótér. A sziget nem a forgalom, így biztonságos a gyermekek. Minden nagyszerű volt, ezért nagyon köszönöm a szép emlékeket!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Kranj, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Gardelin, Június 2015
Fantactic gyerekeknek

Abban Smircic család töltünk egy csodálatos ünnep. Az apartmanok találhatók a helység központjában mellett játszóterek és templomok. Ezek szép és modern, légkondicionált. A óvodás tudtak szabadon rohangál, nincsenek autók. Hamarosan találnak egy cég, júliusban van néhány helyi gyerekek, akik jönnek a szigetre nyaralni nagymamák és nagyapák. 50 m-re van egy kis bolt, ahol sétáltunk kúpok és fények. És ennyi, amennyire fogyasztás! Nem standokon a kínai játékok és egyéb felesleges dolgokat, amelyek húzza a gyerekek el. Mrs. Zdenka és Leo csodálatos fogadó, szinte minden nap, mi is volt még egy esélyt, hogy megkóstolja bármelyik kiváló helyi ételek. Friss hal, amely Mr. Leo halásztak reggel palacsinta nutelo a gyerek grillezett cukkini a kertben, vagy otthon krumpli burgonya (sült krumpli és a Premuda egészen más, mint az édes!). Két nap, tudja az összes lakói a sziget rendkívül vendégszerető és barátságos - unalom nem lehet. A tenger és a strand, de ... a kristálytiszta víz, a part kavicsos homokkal foltok, ahol építeni, amit homokvár. Nem sokaság, korlátlan teret a tengerparton. A helyiek, hogy elfogadja a kör bármely halászhajó. Tényleg gyönyörű húzza ki a gyors ütemű a mindennapi élet és a tolakodó fogyasztói!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Leon Smirčić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Feleségével folyamatosan laknak a szigeten Premuda. A vendégek és igyekszünk, hogy minden vendég tartózkodása Premandura szebb.

Apartmanok Gardelin lista már megtekintette 41280 idők óta 12.07.2014.