Apartmanok PremudaPremuda - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.861 / éj
Vendég értékelés alapuló 22 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanház 150 m-re található a fő kikötőtől - Krijal kikötőjétől. A körülbelül 40 négyzetméteres apartmanok egy franciaággyal felszerelt hálószobából, zuhanyzós fürdőszobából, valamint tágas nappaliból és konyhából állnak. A kényelmes kanapé két fő részére pótágyként szolgálhat. Műholdas TV-vel, Wi-Fi-vel és légkondicionálóval felszereltek. Rusztikus stílust sugároznak, és tele vannak érdekes és eredeti részletekkel, amelyek különleges melegséget és bájt kölcsönöznek nekik. Az apartmanok különböző tónusú dekorációja és a foglaláskor történő könnyebb navigáció miatt az apartmanok barna - csokoládé és fehér - vanília típusokra oszthatók. :-)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
20% előleg fizetése a tulajdonos bankszámlájára történik, érkezési idő a hajó menetrendjétől függ, míg az indulás délelőtt 10 óráig tart. A foglalás akkor tekinthető érvényesnek, ha az előleget a létesítmény tulajdonosának számlájára utalják. FONTOS: Ha autóval érkezel, szükséges időben foglalni helyet az autónak a kompon a következő linken: www. vitorlás vonal. hr. Érkezéskor az apartmantulajdonosok 200 euró letétet vesznek fel az úgynevezett kármentesítésre – ez egy elővigyázatossági intézkedés, amely biztosítja, hogy az apartmanok olyan állapotban maradjanak, mint a vendég érkezésekor. Ebben az esetben a teljes összeget visszatérítik a vendégnek távozáskor. :-) Az apartmanból történő korai távozás esetén a vendég a megbeszélt foglalás teljes összegét köteles megfizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 70 m
  • Posta: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Premuda
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 22 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Hrvatska, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Tökéletes nyári álom

Tökéletesen (de tökéletesen) tiszta és felszerelt, takaros, tágas és kényelmes, ideálisan integrálva egy csodálatos, csendes szigetbe, a legszebb stranddal. Minden közel van, idilli és hangulatos (a strand és a bolt és a falu is). Sok erőfeszítést tettek a lakás elrendezésére és hangulatára, ami összhangban van az ideális nyári vakáció gondolatával, minden tele van kellemes és nem feltűnő rusztikus tengeri motívumokkal, amelyek kiegészítik a nyaralás gondolatát. itt van: nyári béke. A lakás 5/5, az biztos. De a házigazdák, ők 6/5. Minden értékelés felett.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
A boldogság szigete

Mit is mondhatnék anélkül, hogy már megírták volna.. maguk a dicséretek, szóval csatlakozom a pozitív hozzászólásokhoz. Vendéglátóink, Sanja és Milan csodálatos lelkek, melegek, jók, pozitívak, kedvesek, kedvesek, csak szuperlatívuszokat tudok írni. Az első kapcsolatfelvétel alkalmával sejtették, hogy ez nem lesz egy újabb nyári vakáció egy új helyen, hogy "csekket" tegyünk és menjünk tovább. Tehát magától a szállástól, ami kifogástalan, az érzéstől, mintha egy mesébe csöppentél volna, megannyi részlet a lakásban, amit nap mint nap felfedezel, a történetig, hogy minden Milán keze munkája, annyi szeretet van benne. térben lehet érezni, hogy ez hihetetlen. Tisztaság egy 5*-os hotel szintjén, Sanja a királynő, mindennek jó illata volt, és nem a tortáról és italról beszélek, ami ránk várt. Maguk a házigazdák vendégszeretetét nem lehet szavakkal leírni, mindig elérhető és feltűnésmentes, másrészt viszont annyira a bőröd alá kerülnek pozitív energiájukkal, hogy sugároznak belőle, hogy nem lehet nem lógni. őket. Elmentünk a szigetre pihenni és elszakadni mindentől és mindenkitől, és sikerült is, mindez ennek a két léleknek köszönhetően. Hamis szerénység nélkül kijelenthetem, hogy új, csodálatos barátaink vannak, akikkel nincs kétségem afelől, hogy együtt lógunk és újra eljövünk a boldogság szigetére. Elvégre Sanja és én ikrek vagyunk, ugyanazon a napon születtünk, és a fiaink ugyanabban a szakmában dolgoznak, szóval... Szerintem minden megjegyzés felesleges. Srácok, meleg ajánlásaim mindenre, ami ezzel a szállással kapcsolatos, az emberek, a sziget... minden. Jöjjön el és győződjön meg személyesen, milyen volt mindannyiunknak, akik ott voltunk. Nagyon köszönöm Sanjának és Milannak, csodálatosak vagytok.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Fantasztikus nyaralás, nagyszerű házigazdák!

Először is minden dicséret a házigazdáknak, rendkívül kedves embereknek, mindig készek segíteni és tanácsot adni bármiben. A képen látható szállás, ha nem jobb. Makulátlanul tiszta, szellős, minden szükséges dologgal feldíszítve. A házigazdák üdvözlő itallal és desszerttel fogadtak minket. Szállásválasztás határozottan minden ajánláshoz!!! Határozottan a megfelelő úti cél a teljes, maximális nyaraláshoz!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Milan i Sanja Stepanović Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartmanok Premuda lista már megtekintette 56418 idők óta 20.01.2014.