Apartmanok KuzmaKorčula Prigradica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.449 / éj
Detailed description

Az Apartments Kuzma egy kis festői öbölben található Korcula szigetén, Blato közelében. A ház egy gyönyörű fenyőerdőben található, kissé távol a főúttól, így a vendégek élvezhetik a nyugalmat és a nyugalmat. A fenyőerdő elősegíti a kiváló mikroklímát, ami garantálja a kellemes tartózkodást az épületben és az épület teraszain. Minden apartman légkondicionált. Az épület mellett egy nagy terasz található grillezővel és bútorokkal, amelyeket a vendégek ingyenesen használhatnak a társasági élethez. A létesítmény ingyenes parkolási lehetőséget biztosított vendégeinek. Körülbelül 200 méterre van az öböl központjától, ahol üzlet, két étterem, egy kis kávézó, valamint strandröplabda és kosárlabdapálya található. A közelben, 4 km-re egy nagyobb hely Blato, ahol szupermarketek, orvos, bank, posta található. A szálláshely vendéglátókkal várja Önt, akik az egész tartózkodás ideje alatt rendelkezésére állnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Szállás foglalása esetén a vendég köteles az előleg összegének 30% -át banki átutalással azonnal megfizetni. Az összeg fennmaradó részét készpénzben fizetik ki, amikor nyaralni jön a létesítménybe.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég a foglalást legkésőbb a szálláshelyre való érkezés előtt 30 nappal lemondhatja, ebben az esetben a fogadó visszatéríti a befizetett kauciót.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Marina: 10 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A Farac család több mint 30 éve foglalkozik idegenforgalommal és vendéglátással, ezért mindig üdvözlő itallal várja vendégeit. Szeretnénk, ha vendégeink úgy éreznék magukat, mintha a házukba érkeztek volna, hogy a tartózkodásuk alatt elsajátítsák a szabadság és kikapcsolódás érzését, igazi vakációt éljenek át. A vendéglátók kapcsolatba akarnak lépni a vendégekkel, de nem zavaróak, ha a vendégeknek bármilyen kérdése van, akkor szabadon kapcsolatba léphetnek a házigazdákkal. A Prigradicában való tartózkodás gyermekes családoknak vagy a csendes nyaralást kedvelőknek ajánlott, de a többi vendég számára borutak, népszerű családi üdülőhelyek találhatók, ahol kipróbálhatja a helyi ételeket és az ízletes helyi borokat. Ajánlatos kipróbálni azt a kiváló olívaolajat, amelyről a sziget híres.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kuzma
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sandra Farac Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Családunk több mint 30 éve foglalkozik idegenforgalommal és vendégfogadással. Örömmel látjuk a vendégek boldog arcát, akik nyaralni jönnek a házunkba, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kellemes tartózkodásunk legyen velünk. Rendkívül hálásak vagyunk nekik, hogy családjukká váltak. Családunk több mint 30 éve foglalkozik idegenforgalommal és vendégfogadással. Élvezzük a házunkba nyaralni érkező vendégek boldog arcát, teljes szívvel próbáljuk kellemesé tenni velünk tartózkodásukat, kellemes emlékben maradni, ezért vendégeink évekig visszatérnek, mert családjukként tekintenek ránk. . Rendkívül hálásak vagyunk nekik

Apartmanok Kuzma lista már megtekintette 17904 idők óta 03.02.2021.