Apartmanok Nada VlahovPrvić - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.009 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanban vagy a ház első emeletén van egy hálószoba franciaággyal, egy másik szoba 2 külön ággyal és egy kanapé a nappaliban. A felszereltséghez tartozik légkondicionáló, műholdas TV, mosogatógép, mosógép, DVD, wi-fi korlátlan internet, konyha tűzhellyel, kis hűtő és nagyobb fagyasztóval, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval... Terasz kb méterben van egy asztal és 4 szék. Ha már járt Šepurinában, a nagy templom közelében vagyunk, 100 méterre a tengertől. Az apartman 5 percre van a központtól, így elég messze van ahhoz, hogy ne hallja a kávézó és a tömeg zaját. Ha autóval érkezik, Srimában parkolhat, ahol napi 3 euró a parkolás. Ha Vodicébe vagy Srimába érkezik, saját hajónkkal el tudunk jönni hozzád, és elhozzuk a szigetre. Ha Šibenikbe érkezik, egy rendszeres hajóút 1 óra alatt tart Šepurináig, és az utazást fokozza egy hajóút a gyönyörű Szent Antal-csatornán és a Šibeniki szigetcsoportot díszítő szigeteken. Vodice városa 15 perc alatt, Srima pedig 5 perc alatt elérhető autóval.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg fizetését kérjük.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 80 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Posta: 100 m
  • Disco club: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A CanarineHouse csak 2 fő részére bérelhető (50e), akinek külön bejárata lenne. Távol a városközponttól, nyugodt és csendes. A természet, a kert, a csirkék, a nyugalom és a sziget kombinációja mindössze 1 km-re van a szárazföldtől. A házban van egy kétágyas hálószoba (2 fő) saját fürdőszobával, egy vendégszoba franciaággyal (2 fő), egy gyerekszoba emeletes ággyal (2 gyermek). Mivel a ház össze van kötve a szomszédos házzal, lépcsővel elválasztva, nagy család vagy nagyobb vendégcsoport részére maximum 8 főig (6 felnőtt és két gyerek) is elhelyezhető. Minden házrészhez tartozik egy szép terasz + asztal és padok, grill. Felszereltség: Smart TV minden szobában és nappaliban, wifi, klíma, mosogatógép, mosógép, vízforraló, vasaló, stb...teljesen berendezett szállás. A sziget előtti Srima faluban várjuk a vendégeket, és hajónkkal a szigetre utazunk. Srimában a parkolás biztosított, az rendben van, és az autónkat megtartjuk, napi 3eur, nagyon LEGOLCSÓBB mert megegyezünk a szezonban, nem a mi felelősségünk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nada Vlahov
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Január 1970
Egy álom nyaralás

Csodálatos házigazdák, akik mosolyogva, szívélyes fogadtatással, kiváló forró rántással és egy üveg kivételes hazai vörösborral fogadtak minket, amelyet fiuk készített. Tisztaságtól ragyogó gyönyörű lakás, mindennel, amire szükségünk volt egy többnapos prvići tartózkodáshoz! Szeretettel ajánljuk vendéglátóinkat Nada asszonyt és Mira urat, aki nem csak jó házigazda, hanem nagyszerű költő is, aki csodálatos dalokat ír a helyi dialektusban, amelyek a hallgatóban a legszebb érzéseket keltik!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Rugvica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2022
Szerelem első látásra

Prvić szigete igazi szerelem első látásra. A házigazdákról csak a legjobbakat. Előttünk jött az úr és a lakásban meleg rántott és egy tál szőlő! Tiszta, rendezett, mindennel, ami egy hosszabb tartózkodáshoz kellhet. Határozottan ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
Az első a szívben

Egy ideje tanakodok, hogy írjak-e megjegyzést vagy ne, és ennek az az oka, hogy egy kicsit önző vagyok. Meleg, szívélyes, érzékeny, vendégszerető...ezekkel a jelzőkkel jellemezném a Vlahov családot. A szállás kényelmes, rendezett, mindent tartalmaz, ami egy kellemes nyaraláshoz kell. A nyugalom és a csend érzése, tücskök csiripelésével együtt garantált. Megszerettük Prvićet.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Nada Vlahov Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Reméljük elégedett lesz a vendégszeretetünket, béke és a nyugalom szigetén, élvezheti az árnyékban kávé, gyümölcslé, Internet, a gyerekek gondtalan fut az utcán, játék, vagy a strandon, az autó elment :).

Apartmanok Nada Vlahov lista már megtekintette 45485 idők óta 11.06.2017.