Apartmanok BijelićKrk Punat - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.254 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman 2-4 fő részére Punat csendes részén, Krk szigetén. Az apartmanban WI-FI internet, műholdas TV, légkondicionáló található. Minden létesítmény közelsége: strand, üzletek, éttermek, központ Biztonságos parkoló az árnyékban

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglaláshoz 100 € előleget kell fizetni a bankon keresztül (IBAN), a számla többi részét érkezéskor készpénzben kell kifizetni. Érkezés az apartmanba 14 óra után, távozás 10 óráig lehetséges. Az alapár az apartmanban 2 főre vonatkozik. A pótágyon elhelyezett minden további személy után 12 euróval emelkedik az ár/nap. Minden apartmanban van egy pótágy 2 fő részére. A legfeljebb 3 éjszakás tartózkodás 30%-kal növeli a szolgáltatás árát. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Posta: 400 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Marina: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vendégeink számára kedvezőbb csónakbérlési lehetőség
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Bijelić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Pforzheim, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Kényelmes, a tulajdonosok nagyon vendégszeretőek és kedvesek

Köszönet a tulajdonosoknak. Az apartman nagyon kényelmes és tiszta. Minden ajánlás gyermekes családoknak, akik tiszta, kellemes és csendes szállást keresnek, elegendő hellyel a gyermekek számára. A tulajdonosok mindig elérhetőek. Igazán szép és kellemes nyaralás.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Pentling , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Nagyon szép és kellemes tartózkodás

10 napig maradtunk az apartmanban, és csak azt tudom mondani, hogy nagyon elégedettek vagyunk. A lakás tiszta és rendezett, a tulajdonosok kedvesek és mindig elérhetőek. Csak dicsérő szavak. Határozottan ajánlott, ha a nyarat Punatban szeretné tölteni.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2021
Nem csalódtunk!

Először maradtunk a Bijelić lakásban, és nem voltunk csalódottak. Az interneten található képek csalhatnak, de itt ez nem így volt, éppen ellenkezőleg, még jobb, mint a képeken! Eleinte tetszett a lakás mérete, mindenhol tágas, nappali, hálószoba, fürdőszoba, terasz ... háromgyermekes család vagyunk, ezért fontos volt számunkra. A következő dolog, ami örömet okoz a lakásban, a nagyfokú tisztaság. Sehol nem talál semmi piszkosat vagy porosat ... de szó szerint sehol! pl. az éjjeliszekrényt mozgatja mögötte, nem porszem, szekrények, ágyak, hűtőszekrény, fürdőszoba, minden tiszta. A lakás a földszinten található, ezért kényelmes és nincs nagy meleg. A házigazdák kedvesek és észrevétlenek, gondoskodnak arról, hogy jól érezze magát, és készek segíteni. Nagyon jó dolog a lakásban, hogy fedett parkolója van. Az apartman nincs közvetlenül a tenger mellett, de nincs is nagyon messze, gyalog gyorsan elérheti a nagy üzletet és a városközpontot. A strandok nem túl messze vannak, és kiválóan alkalmasak úszásra, hosszúak, így mindig van hely, jó a vízhez való hozzáférés, ami hálás a kisgyermekes családoknak. A lakás minősítése kiváló itt megérdemelt. Üdvözlet a Bijelić családtól, a Šudić családtól.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Milan Bijelić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Bijelić lista már megtekintette 58982 idők óta 02.12.2015.