Apartmanok ŠainKorčula Pupnat - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Detailed description

Ha keres a lakások, ahol kipihenheti a napi stressz, távol a nyüzsgéstől, ezek a lakások a helyes választás az Ön számára. Az apartmanok találhatók Pupnatska port, a legszebb öböl a sziget Korcula található, 17 km-re a város Korcula. Apartman 1. (A nyíl által jelzett közelebb a strand) két hálószoba (franciaágy), felszerelt konyha, nappali, fürdőszoba (WC és zuhanyzó), és egy kandalló. A terasz, fedett szőlővel, kilátással a strandra és az öbölre. A lakás egy szabadtéri grill. A lakás egy hűtőszekrény és gáztűzhely. A lakás napenergia. Távolság mindössze 7 m-re a tengertől. Apartman 2 (nyíl balra a képen) két hálószoba (franciaágy), felszerelt konyha kanapéval, és egy fürdőszoba (WC és zuhanyzó). Elöl egy nagy terasz nyílik a strand és Lastovo. Meg van egy szabadtéri grill. Kiváló helyszín: 7 m-re a tengertől, elkülönítve a többi lehetőség. Ideális azok számára, akik a magánélet. A lakás napenergia.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Advance 30% -ának a teljes árat, mert a nagy lekérdezések. Előleg a bankszámlára. A többi a szállást fizetett megegyezés szerint. Idő dolaska- 14:00. Idő odlaska- 10:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 30 m
  • Étterem: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A strand 200 m, és részben kavicsos és egy homokos, így ideális gyermekes családok számára. Pupnatska port nyilvánították védett terület, ezért nincs konstruktív infrastruktúra (nincs áram, a lakások napenergia (világítás és a töltés a mobiltelefon / laptop). Apartman 2 privát móló és saját stranddal. A lakás kerti zuhany, ahol a víz felmelegítése napenergiával. Azon vendégek számára már biztosított parkolóhely 40 méterre található a lakásban. Háziállatok engedélyezettek. Kínálunk a vásárlás lehetőségéről friss hal, olívaolaj, bor és pálinka.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Šain
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dijana Šain Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh,
Apartmanok Šain lista már megtekintette 58583 idők óta 23.02.2015.