Apartmanok Mala VilaRab - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.831 / éj
Detailed description

A Mala Vila egy családi ház Rab szigetén, Banjolban. A ház 70 m-re van a tengertől és 25 perc sétára a városközponttól, amely a tenger menti sétányon, vagy hajóval és autóval is megközelíthető. A házban három modern, újonnan felújított lakás található. A ház előtt parkoló található, kérésre csónak kikötése is megoldható. A házat zöldövezet veszi körül, üzletek és éttermek a közvetlen közelben találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés készpénzben és a helyszínen történik, foglaláskor a végösszeg 30%-át bankon (internetbankon) keresztül kell befizetni a foglalás megerősítéséhez Az apartmanba való belépés időpontja 15 órától vagy korábban ha lehetséges, és az indulás időpontja 10 óra. Minden vendég köteles betartani a házirendet.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetésére lehetőség van, ha a lemondás legkésőbb 45 nappal a foglalás időpontja előtt történik.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 1.8 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 100 m
  • Marina: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Egynapos kirándulást is kínálunk vendégeinknek Frkanjba - a szerelem szigetére, egy gyönyörű üdülőhelyre, ahol úszhat a kristálytiszta tengerben, lustálkodhat a fenyőfák árnyékában, és élvezheti az ételeket és italokat a helyi étteremben vagy tengerparti bárban. .
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mala Vila
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Marijana Bravarić
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Helló, Marijana vagyok, ezen a gyönyörű szigeten élek egész évben. Családommal 30 éve foglalkozunk turizmussal. Bízom benne, hogy kellemesen telik majd a Mala Vilában töltött idő, mert mi magunk is szeretünk utazni, ezért igyekszünk minden pozitív és jó példát alkalmazni villánkban. Várjuk az érkezőket!

Apartmanok Mala Vila lista már megtekintette 7352 idők óta 05.01.2023.