Apartmanok NadaRab - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.494 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Peran családhoz tartozó Nada apartmanok Banjolban (Petrac) találhatók, Rab szigetén. A homokos strandtól 20 méterre található létesítmény saját napozóterasszal és nyugágyakkal, melyhez tartozik holmik és fürdőfelszerelések tárolása, valamint egy közös grillsütő kényelmes terasszal, mely lehetőséget ad vendégeinknek a társasági életre és a szórakozásra. A strandon belül egy kávézó és egy strandbár 200 méterre található. A Petrac strand különleges úszás- és napozási élményt kínál, ahonnan az egyik oldalon a szomszédos szigetekre, a másikról az óvárosra nyílik kilátás. Létesítményünktől 500 méterre van egy speciális, kutyák számára kialakított strand, ahol az összes hozzátartozó létesítmény megtalálható kedvencei számára. Az Apartments Nada közvetlenül a sétány mellett található, ahonnan körülbelül 20 percnyi sétára van a tenger, hogy elérjük az óvárost. 300 méterre van egy kemping kis bevásárlóközponttal. A közelben éttermek is találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés és megjegyzések: Sikeres foglalás esetén előleg fizetése megegyezés szerint, a fennmaradó összeg érkezéskor. Háziállatokért napi 10 eurót kell fizetni. Dohányzás az apartmanban nem megengedett, de a teraszon megengedett. A leltár sérülése esetén a vendég köteles a kárt bejelenteni és a kárt rendezni. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
40 vagy több nappal korábban történő lemondás esetén - 100% 40-20 napon belüli lemondás esetén - 50% 20 napon belüli lemondás esetén - nincs visszatérítés
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nada
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2023
Emlékezetes nyaralás

Csak dicsérő szavaink vannak a Peran családhoz...elégedett a strand közelségével, a várossal (autóval szinte nem is használtunk, mert minden közel van), szállással, árral és vendéglátással...én is Szeretnék köszönetet mondani Nadi asszonynak, aki minden nap megcselekedte Kira kutyánkat, és Joško úrnak, a figyelem jeléül induláskor..és kedves unokájuknak, Lorinak, akinél szállást szerveztünk. Mindenkinek nagyon ajánlom.. idén is visszatérünk

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Tamara, köszönöm csodálatos szavaidat. Remélem jövőre találkozunk :)

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Június 2022
Kellemes és otthonos.

Két hetet töltöttünk egy nagy lakásban 3 gyerekkel és egy kutyával. Nagyon szívesen és kényelmesen éreztük magunkat. Nada és Joško kiváló házigazdák. A lakás szép és rendezett volt. A strand közvetlenül a ház előtt található, és tökéletes a gyermekek számára, sekély és homokos. Babakocsit az út melletti garázsban hagyhattunk, a strandra valót pedig a strand melletti tárolóban. Aki nem bánja a homokot, az a strand feletti privát betonteraszon nyugágyakon napozhat vagy pihenhet. A strand melletti kávézó és étterem jó és megfizethető. Összességében mindennek örültünk, idén is visszatérünk.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Daniela! Köszönjük kedves szavait. Remélem idén is találkozunk.

Töging, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Szeptember 2019
Újra és újra, örömmel itt

Régóta vendég vagyok, Nada és Josko közreműködésével. A gyerekekkel itt voltunk, és mindig szívesen látunk, közben választjuk ezt a nyaralóházat a nyugalom miatt, amelyet itt találunk, a házigazdák kedvessége és a Rab kedves sarka miatt. Innentől az egész sziget megtapasztalható, a közelben jó éttermek találhatók. Mi inkább a korai vagy a késői szezonot részesítjük előnyben, mivel a tengerparton a tömeg nem olyan nagy. De a szezonban még a napozóhelyeket is biztosítják a strandon, mivel a fenntartott terasz a házigazdaé.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Nada Peran Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Cseh,
Többet a tulajdonos

A Peran családot a turizmus bérlésének hosszú hagyományai díszítik, és kellemes otthonos légkört biztosítanak a vendégeknek.

Apartmanok Nada lista már megtekintette 40840 idők óta 19.05.2019.