Nyaralóház ElfRavna Gora - Kvarner

kikiáltási ár Ft 24.621 / éj
Detailed description

Az Elf nyaraló csendes helyen, Kupjak városában található. A Fiumétól 60 km-re fekvő létesítmény saját parkolóval és ingyenes wifivel várja vendégeit. A szálláson 2 hálószoba található franciaággyal, gardróbbal, éjjeliszekrénnyel. Az emeleti szobában van egy előszoba TV-vel és ülősarokkal. Fürdőszoba WC-vel, zuhanykabin, mosdó tükörrel. Nappali 1 vagy 2 személyes kanapéval, dohányzóasztallal, komóddal és TV-vel. Étkező és teljesen felszerelt konyha hűtőszekrénnyel, sütővel, mosogatógéppel, elektromos főzőlappal és vízforralóval. A létesítményben egy kiságy található, törölköző és ágynemű is rendelkezésre áll. A fedett házrészben fakanapé, gázgrill és jacuzzi is a rendelkezésére áll.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakásfoglaláshoz a szerződött szolgáltatás összértékének felének megfelelő előleg befizetése szükséges. A foglalásról írásos visszaigazolást küldünk. A lefoglalt tartózkodás fennmaradó összegét érkezéskor kell kifizetni. Érkezés 14:00 óráig, kijelentkezés 10:00 óráig vagy megbeszélés szerint.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A tervezett érkezési dátum előtt 7 napon belüli lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Élelmiszer: 4 km
  • Étterem: 7 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Nemzeti park: 24 km
Részletes leírás
Házunk kínálatában többféle masszázst is igénybe vehet. A kezeléseket a ház ára nem tartalmazza, szabad helyek függvényében és csak kötelező előzetes foglalás esetén vehetők igénybe.
Térkép nézet
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Klaudia Boban
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Elf lista már megtekintette 684 idők óta 19.03.2024.