Apartman LukaRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 11.584 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman Ražanac központjában található, mindössze 2 perces sétára a strandtól. Az apartman 65 négyzetméter alapterületű és 6 fő elszállásolására alkalmas. A lakás a családi ház első emeletén és a magas tetőtérben található. A jobb emeleten található egy új konyha és nappali, egy nagyobb fürdőszoba és a fő hálószoba. A konyha és a nappali egy teret alkot, melyben egy 6 személyes asztal és székek is helyet kaptak, klimatizáltak. A LED TV (82 cm) műholdas TV-vel és egy 180 x 200-as kanapéval is rendelkezik, amely kényelmes alvást biztosít két személy számára. A fürdőszobában zuhanykabin, WC, mosdó és mosógép található. Ugyanezen az emeleten található a főszoba, amely egy 180 x 200-as franciaággyal van felszerelve, éjjeli szekrényekkel és éjszakai lámpákkal. A szobában nagyobb gardrób található. A szoba magas, különleges élményt nyújt az árnyékolós tetőablak és a teljes sötétítés lehetősége. Az emeleten található a második hálószoba klímával és WC-vel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolunk. Hosszabb távon kedvezményeket biztosítunk. A foglalás megerősítéséhez a szállás teljes árának 25%-át kell kifizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondására az érkezés dátuma előtt 30 napig van lehetőség részleges visszatérítéssel.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 60 m
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 250 km
  • Posta: 90 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 25 km
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az első emeleti szobából egy kis erkélyre nyílik kilátás, ahonnan a helyre nyílik kilátás, a családi ház előtt pedig egy nagy terasz található, amely egy másik lakással közös. A bútorokkal berendezett teraszról csodálatos kilátás nyílik a tengerre és Velebitre. Feltéve: törölköző, ágynemű, 2 klíma, parkoló, wifi, mosógép, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, vízforraló, kiságy és etető kérésre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Luka
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Warszawa, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4+2, Június 2023
Családi tartózkodás

A lakás tiszta, jól karbantartott, családok számára is alkalmas. A konyha felszereltsége megfelelt az igényeinknek (kenyérpirító, mikrohullámú sütő, 2 hűtőszekrény és az összes étkészlet 6 főre) Csak rakijkie-hez vagy borhoz hiányzott a pohár, de sikerült. A lépcső meglehetősen magas, de a 4 évesem könnyen megoldotta. A lakásban 2 klímaberendezés található, így kipihenheti magát a horvát hőségből. A tenger elég közel van. A kapu elhagyása után gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre és a tengerre. Nagyon udvarias és kedves házigazdák. Szívből ajánlom a várost és magát a lakást.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Dąbrowa Górnicza , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2023
Kinyilatkoztatás

A Luka apartmant Ražanacban ajánljuk, egy olyan városban, ahol már régóta szerelmesek vagyunk az uralkodó béke, a nagy zsúfolt üdülőhelyekre jellemző kommercializmus hiánya és a Velebit gyönyörű kilátása miatt. A lakás tágas, jól karbantartott, kényelmes. Minden megvan benne, ami a nyaraláshoz kell, azaz jól felszerelt konyha és fürdőszoba, valamint kényelmes ágyak. Tiszta és esztétikus, új bútorok. Ugyanilyen fontos, hogy nagyon közel van a strandhoz, szó szerint 5 perc sétára. A közelben található egy kávézó finom kávéval és fagylalttal, egy élelmiszerbolt és kis kocsmák, ahol ebédelhet. Az egyetlen megjegyzés a tulajdonosoknak, hogy az erkélyen nincs napellenző vagy esernyő... és jó lenne néha leülni este előtt Köszönjük szépen a tartózkodását, talán még visszatérünk

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
COL, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2022
Kiváló!

Az apartman nagyon tágas és tiszta, családok számára is alkalmas. a tulajdonosok nagyon barátságosak és segítőkészek. nagyon jól felszerelt konyha - sok edény, két hűtő, légkondi mindkét emeleten, mosógép...parkolóhely, udvar gyerekeknek játszani, kis bolt a közelben és nagyon közel a strandhoz. a tenger nagyon tiszta.

Ajánlott : Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Marin i Ines Miočić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Fiatal pár vagyunk, két gyermekkel, akik sok szeretetet és erőfeszítést fektettek be lakásunk elrendezésébe. Modern módon szerkesztettük, de ugyanakkor megtartottuk a térség őshonos elemeit, ahol az apartman található. Bár nem élünk azon a címen, ahol a lakás nagyon örül, hogy Ražanacba megy, és időt töltsön ebben a gyönyörű helyen, és lélegezze be a friss levegőt

Apartman Luka lista már megtekintette 34713 idők óta 11.01.2019.