Apartmanok BilicRažanj (Rogoznica) - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 13.289 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Bilić család szeretettel várja Önt Ražnje-i apartmanházában. Ez egy kis turistafalu egy nagy családi nyaraláshoz. Látogasson el hozzánk és fedezze fel egy kis turistaváros varázsát, a gyönyörű tengert és a horvát vendégszeretetet. A Villa Bilić környékén mindenféle strand található, a homokostól a kavicsostól a kövesig és betonig.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes ár 30%-ának megfelelő előleg fizetése szükséges. A fennmaradó összeget az érkezés első napján kell kifizetni készpénzben. Az apartman takarításának díja 50 EUR. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Nagy csoportok foglalása nem megengedett.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
érkezés előtti 30 napon belüli lemondás esetén a kaució visszajár, levonva a banki jutalékot.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 10 m
  • Repülőtér: 25 km
  • Disco club: 20 km
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A Villa Bilićtől 15 km-re található a Krka Nemzeti Park gyönyörű vízesésekkel, növény- és állatvilággal. A Krka Nemzeti Parkot évente több mint 500 000 ember keresi fel. Az őrült éjszakákhoz Raznje közelében van az Aurora éjszakai klub, ahová Dalmácia minden részéből járnak fiatalok. Több mint 250 négyzetméteren egész éjjel nyitva tart. Talán inkább egy csendes, meghitt vacsora a családdal...akkor feltétlenül látogassa meg Rogoznicát, amely mindössze 2 km-re van Raznjétől. . Ha nem akar olyan messzire menni, akkor vacsorázhat egy Ražnje-i étteremben. Ražanjban számos búváriskola működik. A kristálytiszta tenger és a gazdag tengeri állatvilág órákon át jó szórakozást garantál.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Bilic
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
BISTRINCI, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Tökéletesen

Csak dicséret ezért a lakásért, vagyis az egész létesítményért. Nagyon rendezett és tiszta apartman kiváló felszereltséggel. Minden olyan, mint a képeken. Köszönet a házigazdáknak kedvességükért és vendégszeretetükért.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Köln, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Bilic, Augusztus 2016
Mint egy álom

Hi csapat, Vannak olyan helyek a világon, mint így van, és vannak olyanok, hogy meg kellene látogatnia, és megtalálja. Elkülönítve tömegturizmus, széles körben elterjedt a gyönyörű öbölben, hogy reggel úgy néz ki, mint egy tó, kristálytiszta víz, a kis kavicsos strand, harmóniában a természettel, betonlap (jellemző Horvátország) került oda a szerelem, nem túl nagy, a tulajdonos felállított egyfajta mindenhol be lehet állítani a napernyők és létrán a gyerekek is veszélyt sem az úszás. Ez a kis, álmos falu gyönyörű név Mezaroca 2 km-re Ražanj, egy kis szupermarket, étterem a legszebb naplemente, amit valaha láttam az utazásaim, mind közvetlenül Villas Bilic. Villa Bilic, ahol én található, kiemelkedik az a tény, hogy a tulajdonos beszél élete van német, fia Teo nagyon jó angol, és a két tehetséges vendégek meghajolni gondtalan és nyugodt nyaralást. A jó lélek a ház Bilic háztartásbeli Ifeta. A nap 24 órájában rendelkezésre áll a vendégek rendelkezésére, nemzetiségtől függetlenül, teljes mértékben helyt adott. Tisztasága megerősítik naponta, ő ágynemű annyira fehér, hogy én még soha nem láttam ilyen szaga lemezek és ugyanaz, és egy pillanat alatt vissza gyermekkori. Így néz és szobák. Új (néma) légkondicionálók, hogy minden este ellátás egy jó alvás. Új medence, nagy terasz, ahonnan származó leželice akadálymentesen néző öböl páratlan a legszebb ezen a csodálatos helyen. Ez a hely, hogy hagyja, hogy elhagyja közúton Rogoznica, könnyű alkudni hajótaxijának mindössze tíz perc alatt, a vakond a villa csak néhány méter. Mi több, az egyik célja, hogy megtalálja ígér. Kis üzlet, háztartási cikkek és halpiac ahol kényelmesen vásárolni halat, hogy majd este én készül a grill Stipe. Stipe az esemény ingyenesen rendelkezésre bocsátott fa olajfák a gyújtós és Ifeta hasznos kapható tippeket a készítmény. Köszönöm ezt a csodálatos nyaralást!

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Bilic, Július 2016
Minden dicséret és ajánlások 100% !!!!!!!

Egy csodálatos hely a pihenésre a testet és a lelket. Szállás és több mint kiváló. Luxus apartmanok, gyönyörű kilátással (különösen a harapás a nap). Különösen jó úszás a medencében napnyugtakor !!! A tulajdonos rendkívül barátságos és segítőkész. Az ajánlás, hogy bárki, aki szeretne pihenni !!! Azért vagyunk itt, hogy pihenni, és a következő évben !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Teo Bilić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Bilic lista már megtekintette 66581 idők óta 19.06.2015.