Apartmanok VeraRažanj (Rogoznica) - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 10.676 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Fedezze fel saját paradicsomi szegletét a varázslatos Kalebova Luka-öbölben! Az Adriai-tenger partján található, légkondicionált apartmanunk idilli menekülést kínál a mindennapok elől. Élvezze az ébredést a hullámok zajára és a gyönyörű panorámára a saját teraszról. A kényelmes tartózkodáshoz szükséges mindennel felszerelt apartmanunk kényelmes szobákat, teljesen felszerelt konyhát és kényelmes nappalit kínál modern felszereltséggel, mint például Wi-Fi és LED TV. Nyaralása tele lesz a pihenés pillanataival a privát strandon, mindössze néhány lépésre az apartman ajtajától. Élvezze a magányt és a békét, miközben a nyugágyakon pihen az esernyő alatt, és felfrissül a kristálytiszta tengerben. Ezenkívül ingyenes grillezési lehetőséget, Wi-Fi-t, saját parkolót és légkondicionálást biztosítunk Önnek, hogy teljes mértékben élvezhesse a nyaralás minden pillanatát. Jöjjön el hozzánk autóval vagy béreljen autóval Split repülőteréről Kaštelában, mindössze 25 km-re vagy 30 percre autóval. Foglalja le tartózkodását, és engedje át magát Kalebova Luka varázsának – nyitott szívvel várunk!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Elérhetőség - minimum 7 éjszaka. A foglalást 30% előleg befizetésével fogadjuk el. Bejelentkezés/bejelentkezés: 15:00 PM Kijelentkezés/Kijelentkezés: 10:00 Érkezéskor sok tanácsot adunk, hogy mit és mikor érdemes ellátogatni a környéken (kb. 1-2 óra autóval / hajóval), mert Ön Dalmácia legjobb részét választotta tartózkodásához. Segítünk meglátogatni NP Krka, NP Kornati, Šibenik, Trogir, Split, a Split melletti Vranjača barlangot, raftingolni a Cetina folyón stb. Élvezze tehát a szép időt és ajánlatunkat, hogy nyaralását egyedivé és felejthetetlenné tegye! PS A GDPR 2018. május 25-től való bevezetése miatt - A házirendben szerepel minden vendég kötelessége, hogy személyes okmányokból adatokat mutasson fel az idegenforgalmi bizottsági rendszerbe történő regisztrációs kötelezettségünk miatt.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 1.5 km
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 15 km
  • Buszmegálló: 6 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 6 km
  • Disco club: 6 km
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ismerjen meg egy felfedezetlen gyöngyszemet - Kalebova Lukát, egy kis helyet, ahol béke és hitelesség uralkodik, távol a tömegturizmustól és a tömegektől a strandokon. Az olyan helyek közelsége, mint Raznje, Rogoznica és Primošten, lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt felfedezze a környező célpontokat autóval vagy 10 perc hajóval (2,50 eurós áron). Ott mindent megtalál, amire szüksége van – halkereskedőket, üzleteket, éttermeket, kikötőket, pékségeket és még sok mást. A velünk való tartózkodás előnye, hogy ezen előnyök némelyike szó szerint a küszöbön áll! Minden reggel egy nagy furgon halad át a helyszínen friss péksüteményekkel, kenyérrel, gyümölccsel, zöldséggel és friss hallal, lehetővé téve, hogy a helyi finomságokat élvezhesse anélkül, hogy elhagyná szállása kényelmét. Azok számára, akik szeretik az éjszakai életet és a kora reggeli órákig tartó szórakozást, a közelben található a primošteni Aurora éjszakai klub (kb. 20 perc autóval) és a Marina Frapa Rogoznica-ban (10 perc autóval), ahol számos bár és étterem várja Önt. , gyógyszertárak, bankok, posták és még sok más. Használja ki a lehetőséget, hogy felfedezze mindazt, amit gyönyörű régiónk kínál, Kalebova Luka kényelmével és békéjével, mint otthonával. Foglalja le szállását még ma, és fedezze fel Dalmácia varázsát!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vera
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Fantasztikus hely a kikapcsolódásra

Kényelmes, tágas ház, minden megtalálható, ami kell. Szó szerint 2 lépésre a strandtól, ahol napozóágyak és napernyők is találhatók. Csendes, nyugodt környezet, tiszta, kellemes víz. Remek házigazdák. Mindenkinek ajánljuk és üdvözöljük

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
DESTRNIK, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Vakáció

Remek nyaralás. Tiszta apartman, közel a tengerhez, meleg és tiszta tenger. A lakásban van klíma, szúnyogháló, kinti terasz, ami egész nap árnyékban van, egyszóval minden ami kell. Kenyér, gyümölcs és hal kiszállítás minden reggel. Csendes hely egy igazi nyaraláshoz. Biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Nordsee, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Szeptember 2022
Nyaralás a barátokkal

Már 4. alkalommal voltunk itt vendégeink. Nem is kell többet mondanod!!!!! Egyszerűen nagyon vendégszerető!!!!! Szeretnénk újra eljönni üdvözlet Karsten és Ulrike

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Goran Kunjašić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Egyszerű családapa, szeretek utazni, új emberekkel és tájakkal megismerkedni, valamint új látogatókat fogadni és megismertetni velük a gyönyörű Közép-Dalmácia helyi adottságait.

Apartmanok Vera lista már megtekintette 49399 idők óta 13.12.2015.