Nyaralóház AdrianaRažanj (Rogoznica) - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 12.355 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az öböl Stivasnica található nyaraló Adriana. Ez mindössze néhány lépésre a tengertől tartalmaz mindent, amire szüksége lehet egy pihentető nyaralás a forró nyári napokon, hogy jössz a családjával vagy barátaival. Három hálószoba, nappali, konyha és fürdőszoba. A ház egy tágas udvar egy tiszta képet a horizont és a romantikus naplementét. Legyen a vendégünk, és mi mindent megteszünk, hogy barátságos házigazdák.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Strand székek és napernyők a strandon, Wi-Fi, légkondicionáló és a takarítás is benne van az árban. Egy személy több mint 10 EUR / nap
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 10 km
  • Benzinkút: 17 km
  • Buszmegálló: 30 km
  • Vasútállomás: 55 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 10 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 10 km
  • Nemzeti park: 55 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendéget üdvözlő ital. Van teszi a külső grill, zuhanyzó, parkoló. Mi is a képessége, hogy összekapcsolja a hajó akár 6m a ház előtt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Adriana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
GLASGOW, Egyesült Királyság
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Május 2023
A világ leghihetetlenebb tökéletes, nyugodt, pihentető, makulátlanul tiszta helye

Épp ma tértem vissza ebből a hihetetlen paradicsomból! Nem is tudom hol kezdjem, mert annyi pozitívum. Először is Nila és Tomislav a legbarátságosabb házigazdák, akikkel valaha találkoztunk. Valóban barátként bántak velünk, és nem tudtak eleget tenni azért, hogy hárman boldogok legyünk. Finom friss kenyérrel és egy tányér tapasszal fogadtak minket, valamint házi borral és sok frissítővel! Barátom, aki szereti a vörösbort, azt mondta, hogy ez nagyon szép bor. A ház kifogástalan tisztaságú. A hely minden egyes centiméteréről beszélek kívül-belül!!!!! Minden csésze, pohár, tányér, evőeszköz, minden olyan, mint az új. A padlók csillognak. A belső és a külső WC a legtisztább, amit valaha is találhatsz! Mindenre gondoltak, amire szüksége lesz a legjobb nyaraláshoz. Most beszéljünk a külsőről! Wow - ez a legjobb hely, ahol valaha is maradtunk. Rengeteg napozóágy és egy kültéri konyha mosdóval és hűtőszekrénnyel! A kilátások!! Lesétál néhány lépcsőn a saját privát napozóterületéhez, amely betonon van, így nem zavarja a homokot. A tengerben úsztunk, és senki sem úszott ott – csak mi. Olyan hihetetlenül privát volt. A hullámok zaja - kiülve a teraszra vagy a kültéri konyhába - vagy akár egy este leültünk a víz mellé, felejthetetlen. Emlékeinket ennek a csodálatos otthonnak köszönhetjük! Kipihenten és kipihenten tértem haza – hónapok óta nem éreztem így. Két barátom ugyanezt mondta, hogy úgy érzik, jól nyaraltak. Ha azt fontolgatja, hogy lefoglalja ezt a helyet - csak tegye meg! Soha nem fogsz maradni egy ilyen helyen. Van egy csomó képem és videóm, és fel fogok tölteni néhányat. Alig várjuk, hogy visszatérjünk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Ostrava , Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2022
Adriana romantikus álomnyaralója

Számunkra ezen a szó szerint tökéletes helyen való tartózkodás egy vakációs álom vált valóra! Túlzás nélkül ez a paradicsom! A ház közvetlenül a tenger mellett található, a teraszról csodálatos kilátás nyílik, a feje fölött szőlő nő, és egy fügefa alatt könyvet olvashat, este pedig nézheti a naplementét. Mint egy regényből. De ugyanakkor minden kényelem biztosított, mégpedig a legapróbb részletekig tökéletesen felszerelt ház. Luxus, szép, tiszta, ízléses és praktikus! Kültéri zuhanyzó, hűtőszekrény, konyha és grill, csónak kikötési lehetőség és mindennek tetejébe valami extra. A légkört barátságos és előzékeny tulajdonosok teremtik meg, akik azon gondolkodnak, hogyan tegyék kellemessé és könnyedebbé az itt-tartózkodást vendégeik számára. Többek között kedves fogadtatásban volt részünk, vendégszeretettel, van kávé és tea a konyhában, valamint fűszerek és egyéb, amit otthon felejthet az ember. Mindennek tetejébe minden reggel friss kenyeret és halat szállítanak. A legjobb nyaralás és pihenés számunkra! Nilo és Tomislav, köszönünk mindent, és szeretnénk, ha jövőre is visszatérnénk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Vienna, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Május 2022
Romantikus hely sok kényelemmel

10 napot töltöttünk ebben a fantasztikus házban. Nagyon jól felszerelt (tényleg minden megvan, ami a konyhában kellhet, strandolási lehetőség - székek, napernyő - és még fa a grillezéshez is). A házigazdák nagyon, nagyon barátságosak. Felvesznek minket a falu központjában, mivel nehezen találtuk meg a címet, volt egy üdvözlőkosaruk (késő délután jöttünk, és ennek nagyon örültünk). Minden kommunikáció nagyon egyszerű volt. A házból csodálatos kilátás nyílik a naplementére, és néhány napon belül még delfineket is meglátogattunk (WOW!). A hely nagyon békés volt (hát májusban voltunk ott, nem tudom, hogy van nyáron), de autóra van szüksége, hogy elérje a kisboltot vagy az éttermeket, vagy körülbelül 20 percet sétáljon. Köszönjük Nila ezeket a csodálatos napokat az otthonodban!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Nila & Tomislav Peros Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Mi egy boldog házaspár két fia. Szeretünk szocializálódnak, a természet és a tenger. Vagyok szerelmes a víz alatti világ, és egy szenvedélyes víz alatti halász és minden szabad pillanatot azt használja, hogy a tenger alatt.

Nyaralóház Adriana lista már megtekintette 42063 idők óta 22.06.2015.