Apartman CvitaRivanj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rivanj és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Apartman egy családi ház első emeletén, saját bejárattal a tengerre, a szigetekre, a kikötőre néző teraszon keresztül, kevés ember, nincsenek utak és jelzőlámpák. Privát parkoló a ház mellett, természetes kavicsos strand, ideális gyerekeknek. Az apartman modern, funkcionális, mikrohullámú sütővel, kenyérsütővel, TV -vel, fagyasztóval, hűtőszekrénnyel felszerelt. A strandon 50 napernyő. Katamarán út 35 percre Zadar városától, komp 1 óra és 15 perc minden nap, hetente egyszer mobilbolt, 10 fős terasz, ha meghívja a barátokat, halat vásárolhat a helyi halászoktól ,,, mindezt a kényelmes élet érdekében, személyesen vendégeket a szigetre, mint tulajdonos, befogadom őket, és megismertetem velük a lakás mindenét. Érkezés első napján ebédet kínálok, amíg letelepednek, az alkalmazásban. Van benne olaj, tej, saját gyártású olívaolaj, piperecikkek, ásványi bor és sör, amíg el nem szállítják.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A komp minden nap 11, 12 vagy 13 vagy 10 órakor indul Zadarból, 1 óra és 15 perc. Ideális, ha szombaton érkezik, előleg, foglalás az ár 20 vagy 30% -a (menetrend szerinti napokon), a tulajdonos fogadja a vendégeket, és személyesen elviszi őket az apartmanba.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ha a családban bekövetkezett haláleset vagy más érvényes ok miatt megakadályoznak, visszaküldöm az előre kifizetett pénzt
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 60 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Zdenka Mičić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Rivne szigetén születtem, iskoláztam és Zadarban dolgoztam, 2018 óta nyugdíjas koromban élek. Ha úgy dönt, hogy nálunk tölti nyaralását, jó házigazdák leszünk, nyugalma lesz, tiszta tenger, természetes strand , terasz, milliós kilátással.

Apartman Cvita lista már megtekintette 5195 idők óta 07.06.2021.