Apartmanok JanjaRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 5.469 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Rogoznica Janja apartmanjai tipikus apartmanokat és szobákat kínálnak. A tenger közvetlen közelében található a közlekedési zaj csendes részén. Az apartmanok gyönyörű kilátást nyújtanak a tengerre és ideálisak a családi vakációra. A homokos strandtól 15-20 perc séta a központba ér. Üdvözöljük.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ideális érkezési idő mögött 14 ha távozás akár 10 óra Boravisba díjat az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
  • Disco club: 1 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kedves fogadtatást és kerékpárkölcsönzést kínálunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Janja
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Kraków, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Felejthetetlen pillanatok

Majdnem két hetet töltöttünk Janja villájában a barátokkal. Érkezéskor a tulajdonos várt minket, aki a megbeszéltnél korábban gond nélkül beengedett minket. Víz, gyümölcslé, sör várt ránk a hűtőben, hogy szomjunkat olthassuk egy fárasztó utazás után. Rogoznica remek hely egy családi nyaraláshoz. A legközelebbi strand 3 percre van az apartmantól. Azonban nem csak a hely számít, hanem az emberek, akik létrehozzák. Az apartmanok tulajdonosa Mrs. Mladenka csodálatos, segítőkész és megértő ember. Többször jártunk már Horvátországban, de most először találkoztunk utunk során egy ilyen nyitott és kedves háziasszonnyal, aki sok támogatást és segítséget nyújtott nekünk, például autójavítás megszervezésében vagy helyi specialitások vásárlásában. A ház csillogóan tiszta volt. Mindennel felszerelve, ami az otthoni működéshez kell (és még több, pl. a fiókokban voltak kötszerek, tisztítószerek, kiegészítő párnák, ruhafogók, törlőkendők, szivacsok stb.). A szobák nagyon kényelmesek és kényelmesek voltak. Mindegyik modern stílusban berendezett. A kilátás az erkélyről lélegzetelállító volt. A tulaj barátként vigyázott ránk, a biciklijét és még egy SUP deszkát is odaadta nekünk, anélkül, hogy bármit is várt volna cserébe. A gyerekeket mindig édességek várták. Mladenka asszony az általa készített különlegességekkel búcsúzott tőlünk. Az itt eltöltött nyaralások sokáig emlékezetünkben maradnak. Nagyon szépen köszönöm ezeket a csodálatos pillanatokat!!! Catherine családjával és barátaival

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Targanice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2022
Csodálatos hely egy nyaraláshoz

Szeretném megosztani a véleményemet a rogoźnicai Janja apartmanban való tartózkodásunkról. Kétszer volt alkalmam meglátogatni ezt a helyet, és mindkét alkalommal nagyon elégedett voltam. Az egész nyaralás alatt egy nagyon kedves háziasszony segítségére számíthattunk, aki mindent megtett annak érdekében, hogy ne maradjunk le semmiről, ráadásul kis édességekkel is elnyerte gyermekeink szimpátiáját. De enélkül is nagyon kedvelték a gyerekek. A ház nagyon rendezett és gondozott, modern stílusban kivitelezett, a konyha megfelelően felszerelt - bár lehet, hogy nem lesz elég hely a mediterrán szakács szerepét betölteni vágyóknak. A fürdőszoba kicsi, de elfogadható. A ház a tenger közelében található, nagyon csendes környéken. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, és valójában a tengerre nyílik kilátás, nem csak a tenger egy darabjára, amely valahonnan egy házsor mögül bukkan elő. Meg kell jegyezni, hogy a ház a második sorban található a tengertől - az egyetlen sor exkluzív villák választják el közvetlenül a tengerparton, amelyek nem zavarják a hely hangulatát. A legközelebbi strand 5 perces sétával elérhető. Az épület környéke nagyon intim. Nem nyaralótelep, hanem inkább lakónegyed. Szerintem tökéletes hely azoknak, akik egy csendes helyet keresnek távol a városi nyüzsgéstől, lehetőséget adva a meleg esték vagy a nyüzsgő reggelek kihasználására a teraszon, festői kilátással. Nagyon ajánlom ezt a helyet.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mosonmagyaróvár, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Augusztus 2022
Kiváló pihenés

Csodaszép apartman, gyönyörű tengeri kilátással. Nagyon kedves vendéglátó, mosolygós fogadtatásban volt részünk. Érkezéskor eltévedtünk, rögtön segített. Strand közel van, nyugodt, családias.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Városnézés,
Mutasd meg az összes véleményt
Mladenka Mršić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Német,
Apartmanok Janja lista már megtekintette 47739 idők óta 02.05.2018.