Apartmanok Luxury View Rogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

Luxusosan berendezett és teljesen felszerelt új apartmanok, kilátással a tengerre, mindössze egy perc sétára a nagy kavicsos strandtól, Rogoznica csendes részén, a Lozica környékén. Az apartmanok egy új épület második emeletén találhatók, amely előtt ingyenes parkoló áll rendelkezésre. Két kétágyas hálószoba nagy ágyakkal, konyha és étkező nappalival, fürdőszoba és terasz panorámás kilátással a tengerre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Marina: 700 m
  • Disco club: 700 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Luxury View
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Rybnik, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2021
Nagy apartman kilátással a tengerre

Az apartman ideális egy gyermekes család számára, tiszta, modern, tágas és teljesen felszerelt mindennel, amire szüksége van a mindennapi életben. A kilátás az erkélyről a tengerre felbecsülhetetlen. Néhány lépésre a Lozica strandtól és egy rövid sétára a Sepurina strandtól (egy 2,5 éves gyermek könnyen kezelheti saját lábát). Séta a városba körülbelül 20 perc. A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak, és mindig rendelkezésre álltak. Biztosan visszatérünk oda.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Wola Filipowska, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2020
Gyönyörű apartman lenyűgöző kilátással a tengerre

Most tértünk vissza Rogoznicáról, ahol csodálatos nyaralást töltöttünk el. Örömünkre szolgált, hogy egy hétig vendégei lehettünk Damir úrnak a Luxury View apartmanban. Határozottan ajánlom ezt a helyet - egy gyönyörű lakást, gyönyörű kilátással a tengerre és a szigetekre (reggeli kávé tengerre néző - felbecsülhetetlen!). Minden a leírtak szerint - teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba (mosogatógép, kávéfőző, hajszárító, törölköző), mindez friss, modern stílusban, és természetesen légkondicionáló. Az apartman a kavicsos strandtól pár lépésre található, közvetlenül a kavicsos strand és a kavicsos strand, valamint a gyermekek látnivalói. A lakás elhelyezkedése lehetővé teszi a csendes pihenést és az esti séták lehetőségét, például Rogoznica régi részéhez és a kikötőhöz. Ajánlom!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Bayreuth, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Luxury View , Augusztus 2018
Rendkívül szépen berendezett apartman terasszal és tengerre néző kilátással Rogoznica csende

Minden a képen van, új és világos. Az ágyak kivételesen jó minőségűek és kényelmesek. Egyéb bútorok és berendezések a minőség és az íz együttesen. A légkondicionáló csendes, és a kültéri egységek zümmögése nem hallható, így élvezheti a teraszt és aludhat a nyitott ablakban. A konyha teljesen felszerelt, ha főzni szeretne. A tenger és a beton strand 1 perces sétával elérhető, míg a kavicsos strand 3-4 perc séta a tenger mentén. A szálláshely ideális egy csendes családi vakációhoz. 4 éves voltunk, 9 napot töltöttünk a lakásban, és mindannyian a lakásban éreztük magunkat, és több mint boldog volt! Úr Damir és felesége nagyon kedvesek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Damir Rančić Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Luxury View lista már megtekintette 30273 idők óta 18.07.2018.