Apartmanok MihanovićRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.694 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Katasztrófa 1/5
Detailed description

Teljesen felszerelt apartmanok az üdülőhely csendes részén. Mindent megadnak, amire szüksége van a tökéletes nyaraláshoz. A strand mindössze 30 méterre található. A központ mindössze 10 perces sétával elérhető. Közel minden létesítményhez; lozica és šepurine strandok, Frapa kikötő éjszakai és kaszinó klubbal és számos szórakozási lehetőséggel, egy központ éttermekkel, posta, klinika, gyógyszertár, piac és egyéb üzletek. Két piac mindössze 1100 m-re, Tommy és gyümölcsök.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés a vendég érkezésekor és regisztrációkor történik. Az apartman foglalása a teljes összeg 30%-ának megfelelő előleg befizetésével történik. Érkezés 11:00 óráig, távozás 08:00 óráig előnyös. Természetesen minden információt és részletet megbeszélünk vendégeinkkel.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetésére a foglalás időpontja előtt 60 nappal történő lemondás esetén van lehetőség.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 1.2 km
  • Marina: 900 m
  • Disco club: 900 m
  • Kaszinó: 900 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Biztonságos parkolóhely. Üdvözölte a házigazda.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mihanović
Vendégértékelések
Katasztrófa 1/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Katasztrófa (1/5) Maradt A6, Augusztus 2023
Vigyázat a vendégek

2023. augusztus elején szálltunk meg a lakásban. A lakásban nem volt klíma és tető, a mennyezet szivárgott, a terasz elöntött és szivárog, áramütés érte a mosogatógépet, rozoga bútorok, néhány teljesen nem működőképes , nem felszerelt konyha, törülközők és konyharuhák, takarítóeszközök hiánya. A lakás tisztasága nem kielégítő. Rendkívül barátságtalan házigazdák. Szeretnénk figyelmeztetni a leendő vendégeinket.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

A leírásod szerint a parton maradtál. Tető nélküli lakás, nagyon érdekes. Érdekes tény, hogy tíz napig ott maradtál minden panasz nélkül, majd hazaérkezve rossz véleményeket írtál. A berendezéssel és bútorzattal kapcsolatban betekintést nyert az Ön által bérelt lakásba, több alkalommal is ellátták képekkel, és magán a hirdetésen is látszik az állapot. Ami a teraszt illeti, képzelje el, hogy eső után van víz, és a víz el van söpörve. Nálatok Zágrábban biztosan nincs eső, és a teraszt sem seperik fel csapadék után. Ami a szakmai sztrájkot illeti, köszönet a túlélésért. És ami a barátságosságot illeti... Viselkedésedre és kéréseidre kevesen maradnak barátságos hangulatban. Azt javaslom, hogy ne nyaraljon, mert meleg van a tengeren, vannak szúnyogok, vannak más vendégek, és az apartmanok fizetősek.

Milenka Mihanović
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlettel. A nevem Milenka. A családom és én leszünk a vendéglátók. Egy turista kisvárosban élünk, Rogoznicában. Rogoznica távol fekszik a jól ismert dalmát városoktól; Šibenik, Trogir és Split. Turizmussal és vendéglátással foglalkozunk. Reméljük, hogy kellemes és szép lesz az Ön tartózkodása apartmanjainkban és helyünkben.

Apartmanok Mihanović lista már megtekintette 6602 idők óta 15.04.2023.