Apartman KathaRovanjska - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.938 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük Rovanjska csendes turisztikai városában. A Katha apartman modern és kényelmesen berendezett. Élvezze a kellemes nyári estéket, a közeli éttermeket vagy grillezést a saját kertjében. Kirándulások vehetők fel a különféle nemzeti parkokba: Starigrad Paklenica, Plitvicei-tavak, Kornati-szigetek, Zrmanja folyó, Krka Nemzeti Park, gyönyörű Lunjski Olívakertek a Pag-szigeten stb.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a teljes összeg 20% -a, amelyet a bankszámlára kell befizetni. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. A lakás foglalását előleg fizeti. Érkezés 15:00 órától, indulás 10:00 óráig. Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 90 m
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 8 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Nemzeti park: 9 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Katha
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Nyugodt, nyugodt nyári vakációt

Júliusban a Katha Apartmanban töltöttük a nyarat. Egy nagyon barátságos háziasszony, Dubravka asszony fogadott minket, aki az Ön szolgálatában áll, de nem tolakodóan. A lakás nagyon rendezett, minden szükséges géppel felszerelt, a hűtőben hideg itallal (sör, víz, gyümölcslé) és házi fügelekvárral fogadtak minket. Nagy, szépen berendezett udvar grillezővel, betonpaddal, ideális esti összejövetelekhez és napelemes zuhanyzóhoz. A strand öt perc sétára van az apartmantól, és rengeteg helyen van árnyékban. Három kávézó, két üzlet, két pékség, a helyiek gyümölcsöt és zöldséget árulnak a strandon. Ideális hely Velebit, Paklenica Nemzeti Park meglátogatásához. Hajókirándulás Starigrad Paklenicából a Zrmanja-kanyonba és Novigradba.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
75248 Ölbronn, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2018
Nyugodt nyaralás

A lakás kényelmes és csendes helyen található. Csak néhány percre van a strandtól. A közelben 2 kis üzlet és 2 jó étterem található. A szobák modern, tiszta és jól karbantartott. Még a külső területet is grillezővel és szép ülőhelyekkel meghívja Önt a késésre. Ajánlott a kirándulási helyek Zadarba és Sibenikbe, valamint a különféle nemzeti parkokba, A Velebit-hegységben szintén ismert a May May filmjein keresztül. Mindig nagyon kényelmesnek éreztük magunkat, és biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Unterreichenbach, Németország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4, Június 2019
Szép nyaralás Rovanjska-ban

6 alkalommal jártunk Rovanjska Apartman Katha-ban, és reméljük, hogy 2020-ban ez lesz a 7. alkalom. Ez önmagában bizonyíték arra, hogy itt otthon érezheti magát. Szeretjük itt lenni, és nagyon kényelmesen érzik magukat. A szálláshely tiszta és minden elvárást kielégít, de a déli éghajlatban sok időt tölt a tiszta külsőben. Különböző ülési helyek és grillezési lehetőség hívja meg magát, de rendelkezésre áll egy FS eszköz is, amely német csatornákat is mutat. Különösen figyelemre méltó az ingatlan kényelmes elhelyezkedése, csupán néhány lépésre van a fürdőtől, két közvetlen élelmiszerbolt is található a közvetlen közelében, és akik nem akarnak főzni, két jó étterem elérhető. Autóval történő felfedezéshez a közlekedési kapcsolat nagy előnye, ezért fel lehet használni az északi Rovanjszán át vezető part menti úton, a szélén Zágráb vagy Split felé vezető autópálya bejáratánál, vagy Zadar felé vezető országúton, kb. 30 km-re, kompkikötővel és még szebb Hajt az óvárosba. Az országúti út szintén érdekes, mivel eljuthat a Velebit hegységhez, amely a part mentén párhuzamosan fut. Az 1960-as években készített Karl May filmek forgatási helyei különösen érdekesek. Számos nemzeti park is könnyen megközelíthető, és egy eseményes nap után örömmel térhet vissza gondozott otthonába, és a kertben ülve egy pohár vörös bort élvezhet. Ez egyébként sok turista nélkül!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Dubravka Daubner Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Német,
Apartman Katha lista már megtekintette 16057 idők óta 16.02.2020.