Apartmanok ZecSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 8.593 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Zec Selce gyönyörű tengerparti városának régi és csendes részén található. Minden fontos létesítmény (strand, központ, bolt, gyógyszertár) közvetlen közelében vannak, kb 300 méter távolságra vagy 3-4 perc séta. Bár az óváros központjában található, a házhoz saját parkolóhelyek tartoznak, amelyeket az ár tartalmazza, az ID70306 és ID76925, valamint az ID70304 és ID5213 lakások esetében a ház melletti nyilvános ingyenes parkolóban (50m) lehet parkolni, ill. az utca mentén, az apartmanokba való bejutás a ki- és poggyászfelrakáshoz biztosított. Minden apartmant a takarítóiroda takarít és fertőtlenít vendégműszakban. Minden apartman külön bejárattal rendelkezik. Az apartmanok teljesen felszereltek, légkondicionáltak, műholdas TV-vel és ingyenes Internet-WIFI-vel felszereltek. Minden megtalálható bennük, ami egy kellemes és pihentető nyaraláshoz kell. Az apartmanok kizárólag nemdohányzóknak készültek, háziállat nem hozható. Kellemes időtöltést kívánunk apartmanjainkban!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor előleg 30% a számlára, visszaigazolás a "foglalási utalvánnyal". A befizetett előleg nélküli foglalásokat nem rögzítjük. Szabad időpont esetén rövidebb, 7 éjszakás tartózkodásra is van lehetőség előzetes egyeztetéssel. Ebben az esetben további ügynökségi takarítás és fertőtlenítés 70 EUR összegű. A teljes összeg befizetése érkezéskor és az apartmanba való belépés előtt készpénzben vagy előre a számlára a fizetés visszaigazolásával. Pótágy a 70306 azonosítószámú apartmanhoz, éjszakánként további 15 EUR fizetendő. Az apartmanba az érkezés napján 15 órától lehet belépni. Az apartman elhagyása a távozás napján 10 óráig lehetséges. Saját 220V-os elektromos készülékek (kivéve mobiltelefonok és táblagépek töltői) használata nem megengedett (pl. elektromos grill, tűzhelyek, melegítők, ventilátorok,...). A nem megfelelő kezelésből vagy a Házkönyvben szereplő utasításokon túli felelőtlen magatartásból eredő károk a vendéget terhelik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Lehetőség van az előleg visszaküldésére írásos lemondás e-mailben, legalább 15 nappal a lefoglalt érkezési dátum előtt. Telefonos vagy szóbeli lemondás nem lehetséges.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 2 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Selcét négyszer is a Kvarner legszervezettebb turisztikai helyének nyilvánították, és megkapta a „Kék Virág” díjat, mint az Adriai-tenger legszervezettebb helye? Selce, egy kis, szerény település, egykor halászok és kőművesek otthona, ma pedig egy felejthetetlen nyaralás színpompás helyszíne.Kedves vendégeinknek üdvözlőajándék is benne van az árban. A Selcben más szolgáltatókkal együttműködve igény esetén további tartalmak szervezésére is van lehetőség. Selce városának kínálatában a vendégek választhatnak olyan szabadidős tevékenységeket, mint a túrázás, kerékpározás, búváriskola, csoportos horgászat, egynapos kirándulások a Kvarner-vizekre, vagy csodálatos reggeli és esti sétákat tehetnek a tengerparton egészen Crikvenica városáig. , amellyel Selce egy 20 perces kellemes sétával köthető össze. Minden apartmanhoz saját könyv tartozik - "Házkönyv", amely részletes használati utasítást, házirendet és hasznos információkat tartalmaz a turisták számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Zec
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Slavonski Brod, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2023
Gratulálok, ilyet ritkán látni!

A kedvesség, a rendezettség, a rendelkezésre állás csak néhány dicséret, ami a házigazdának és a lakásnak is illethető. Nagyon ügyes és minden nagyon közel van! Biztos találkozunk

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartmanok Zec

Tisztelt Mrvelj Úr! Köszönjük észrevételét és értékelését. Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat apartmanjainkban. Nagy öröm lesz, ha újra eljön. Minden jót kívánunk!

Zrnovci , Macedónia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Mindenkinek ajánljuk

Gyönyörű lakás, rendezett és tiszta. A házigazdák nagyon vendégszeretőek. Minden dicséret és ajánlás. Selce egy gyönyörű hely a kikapcsolódásra

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
KOPRIVNICA, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2023
Apartman A2

Köszönet a házigazdának! A megállapodás szerint mindent tiszteletben tartottak, a házigazda mindent megtesz, hogy találkozzon Önnel, mindig elérhető. Két fő részére tökéletes szállás, gyönyörű kilátással a tengerre és a környező területre. Nagyon közel van a strandhoz és a központhoz is, minden elérhető. A lakás tiszta és rendezett!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Apartmani Zec Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szeretnénk, ha vendégeink kellemes és minőségi időt töltenének el nálunk és a gyönyörű horvát tengerparton. Kedves vendégeink, üdvözlöm!

Apartmanok Zec lista már megtekintette 34473 idők óta 07.07.2021.