Apartmanok Villa MilaSeline - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 15.518 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Új luxus apartmanok egy gyönyörű kavicsos strand mellett, Seline csendes városában. Az Apartments Villa Mila légkondicionált szállásegységeket kínál ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáféréssel, síkképernyős Smart TV-vel, 6 nyelvű műholdas programokkal és teljesen felszerelt konyhával. A fürdőszobákban tágas zuhanykabinok találhatók a vendégek legkényelmesebb tartózkodása érdekében. Minden apartman külön bejárattal és saját, bútorozott terasszal rendelkezik, kilátással a tengerre és a felejthetetlen naplementére. Minden lakáshoz tartozik egy őrzött parkoló a bekerített udvaron belül. A Paklenica Nemzeti Park a közvetlen közelben található. A közeli városokba közlekedő buszok megállója 100 méterre, Zadar repülőtere pedig kevesebb mint 40 km-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Szállásfoglaláskor 25% előleg, a többit érkezéskor készpénzben kell fizetni. Az apartman takarításának díja 45 €. Bejelentkezés 15 óra után, kijelentkezés 10 óráig. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Amennyiben a vendég legkésőbb 15 nappal a bejelentkezés előtt mondja le a foglalást, az előleg teljes összege visszajár. Amennyiben a vendég a bejelentkezés időpontja előtt 15 napon belül mondja le a lemondást, az előleget teljes egészében megtartjuk.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 40 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Sport tevékenységek: 3 km
  • Disco club: 2 km
  • Nemzeti park: 1 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Mila
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Łódź, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Családi 2+2

Nálunk eddig az volt a szabály, hogy nem mentünk kétszer ugyanoda nyaralni. De a szabályok azért vannak, hogy néha megszegjük. Barátokkal voltunk tavaly a Milában és a Slavenben, a mostaniban megint jöttünk. Átlagon felüli tartózkodási komfort, fantasztikusan felszerelt apartmanok, nagyon tiszta, klímás, házigazdák gondoskodása, pár méterre a tengertől, fák adnak egy pillanatot a tűző napsütéstől, nyugágyak, zuhany a kertben. Ezen kívül bolt, pékség, zöldséges, gyümölcsös és rakija piac, fagylaltozó kézműves fagylalttal. 5 Michelin "maradjon" csillag számomra ;) Mila&Slaven – üdvözlettel. Ewa, Ala, Kuba és Mariusz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Slatina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Idill a tenger mellett

Egy gyönyörű új építésű villa, kiválóan felszerelt és takaros apartmanok terasszal és nyugágyakkal felszerelt udvarral, melynek hangulatát ráadásul a fenyőtűk árnyéka és illata tölti be. Ideális hely azok számára, akik elsőrangú nyaralásra vágynak, és élvezik a hullámok hangját a villa melletti tengerparton. Ezt a hangulatot a leírhatatlanul kedves és vendégszerető vendéglátók, Mila és Slaven teszik teljessé, akikkel érkezéskor és távozáskor úgy éreztük magunkat, mintha régóta barátok lennénk. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik, hogy ilyen csodálatos házigazdák voltak, és remélem, hogy jövőre is ellátogatunk hozzájuk a Vila Mila nevű kis paradicsomukba!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Pitomača , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Paradicsom a tenger mellett

Gyönyörű új villa a tenger és a strand mellett, modern dolgokkal és bútorokkal kiválóan felszerelt apartman, parkoló az udvarban, minden 50 m-en belül, cukrászda, éttermek, kávézók, sétány, kis kikötő, üzletek, piac.... Az apartman terasza a legszebb, isteni pillanatok a tenger mellett, reggeli kávézás békében és csendben, fenyők és tenger illata, tökéletes naplementék.....gyere és tapasztald meg, szavakkal nem lehet leírni. És mindez a hangulat nem jöhetett volna létre a villa tulajdonosai, Slaven és Mila, egy csodálatos házaspár, tökéletes házigazdák nélkül. Mindenekelőtt vendégszerető, mindig készen áll a segítségre, előrelépésre, készséggel állnak vendégeik rendelkezésére, akiket rendkívül nagyra értékelnek, és érkezéskor már érzi, hogy szívesen látják. Mila, Slaven, köszönök mindent, álomnyaralás volt, jövőre találkozunk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mila Marunić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a Villa Mila apartmanjaiban, ahol megtalálja második otthonát egy pihentető nyaraláshoz, és beleszeret a tengerre és az aranyló naplementébe nyíló felejthetetlen kilátásba. Kertünket fenyőfák veszik körül, amelyek egyedi árnyékot és illatos mediterrán levegőt kínálnak. A tenger közelsége az apartmanhoz a szabadság és a kikapcsolódás érzését kelti úszás közben.

Apartmanok Villa Mila lista már megtekintette 17464 idők óta 16.02.2022.