Apartmanok GalletaSilba - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.233 / éj
Detailed description

A Villa Galleta és a Galleta apartmanok új épületek Silba szigetének nyugati oldalán, 100 méterre a fő katamarán mólótól. Kiváló szállás egy csendes és nyugodt nyaraláshoz. A villa két 50m2-es apartmanból áll a földszinten és az első emeleten külön bejárattal és saját terasszal. A villát kőfalak és olajfák veszik körül.A felső apartman fedett terasza a tengerre néz, míg az alsó lakáshoz két terasz tartozik, melyek közül az egyik fedett, a másikon pedig grillező található. Két nagyon szép strand, Pocukmarak és Tratica, néhány percnyi sétára található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ajánlat kinyomtatása után a foglalás az ár 30%-ának megfelelő összegben kerül kifizetésre, a fizetés beérkezését követően utalvány nyomtatásra kerül sor A fennmaradó összeg kifizetése érkezéskor történik Érkezés előtt 30 nappal történő lemondás esetén az előleg befizetése Érkezés és bejelentkezés a szezonban 14:00 órától, indulás és kijelentkezés 10:00 óráig lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az ajánlat kinyomtatása után a foglalás az ár 30%-ának megfelelő összegben kerül kifizetésre, a fizetés beérkezését követően utalvány nyomtatásra kerül sor A fennmaradó összeg kifizetése érkezéskor történik Érkezés előtt 30 nappal történő lemondás esetén az előleg befizetése visszatért.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Posta: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Igény esetén hajókirándulást szervezünk Silba sziget rejtett öbleibe
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Galleta
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Josip Motušić
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Galleta lista már megtekintette 4615 idők óta 23.06.2023.