Apartmanok SunsetsSlano - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 13.849 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen felszerelt apartmanok az új kategorizálási feltételek szerint, az apartmanok modern berendezésűek. Egy csendes öbölben található. A létesítmény közvetlenül a tenger mellett található. Az épület 2022-ben újonnan épült. A mindössze 4 kilométerre lévő központba autóval, kerékpárral, autópályán vagy Slađenovići városán keresztül lehet eljutni.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, ne törölközővel tisztítsa sminkjét, mert az nem mosható le a törölközőről, használja az ehhez biztosított eszközöket, párnákat. Érkezés 14:00 óráig Indulás 10:00 óráig A foglalás tulajdonos általi visszaigazolása esetén a teljes ár 20%-át kell a bankszámlára befizetni. A fennmaradó összeget készpénzben vagy banki átutalással kell kifizetni az érkezés napján. A szállás ára tartalmazza a mosogatás, a ruha, a WC-papír és az idegenforgalmi adó kezdeti összegét. HÁZI SZABÁLY: A kellemes időtöltés és az esetleges félreértések elkerülése érdekében kérjük, ismerkedjen meg a házirenddel. A foglalás visszaigazolásakor azt értjük, hogy Ön ismeri azt, és egyetért vele, és azt maradéktalanul betartja. 1. Az apartmanban való tartózkodás a tartózkodás első napján 14:00 órakor kezdődik és 10:00 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás érkezés előtti több mint egy hónappal történő lemondása esetén az előleg teljes összege visszatérítésre kerül, miután a foglalás lemondását a vásárló e-mailben megérkezett.
Távolságok
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 15 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 15 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Repülőtér: 55 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 3 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden apartmanhoz 2 nyugágy és 1 napernyő tartozik az épületben. A parkoló 30 m-en belül található. Kručica strand - 800 m, Budima strand - 950 m, Slađenovići strand - 1 km, Smokvina strand - 2,4 km, Grgurići strand - 2,6 km. Trsteno (arborétum) - 12 km, Mostar - 180 km, Međugorje - 80 km, Korčula szigete - 80 km, Elafite szigetei (Koločep, Lopud, Šipan, Mljet) és Dubrovnik mindössze 30 km-re találhatók.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sunsets
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vukovar, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Legjobb

Kiváló apartman, kiváló házigazdák, minden ajánlásért.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Gornji grad, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Szép

Minden, amire szükséged van. Babajátékok. Gyümölcsöt, bort, sört, vizet tettek a hűtőbe. A strandon és a strandon is van törölköző, amely a napozóágy és a napernyő ajtaja előtt áll. Van benne grill és minden, ami az elkészítéséhez kell. A tenger kristálytiszta és meleg. A tenger nyugodt és kiváló a SUPoláshoz... Gyönyörű természet és csodálatos naplemente. Az ár nagyszerű, de mindenhez, amit kínálnak, lehet drágább, mert abszolút megéri. Köszönöm a csodálatos szünetet.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Nikoleta Milić
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Sunsets lista már megtekintette 4697 idők óta 12.07.2023.