Apartmanok MareaČiovo Slatine - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.722 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Marea apartmanok találhatók a családi otthon Davor és Dine Franić. Ezek található a földszinten, földszint és az első emelet kuće.Ima föld és föld emeleten két különálló lakás külön ulazima.Apartman Marea 2 (2 2) négy személy (földszint) és a lakás Marea 3 (2 1) három személyek a földszinten azzal a lehetőséggel iznajmivanja egész padlót, mint egy apartman 6-7 fő. Az első emeleten van egy lakás Marea 1 (2 2) 2-6 fő részére. Apartman Marea 1 az első emeleten és a lakás Marea 2 a földszinten van egy tengerre néző terasz és lakás Marea 3 a földszinten egy terasz a bejáratnál, hogy a lakás az árnyékban az olajfák és bungevilije nyílik a ház kertjében. Az apartmanok 30 méterre a tengertől és 100 méterre a boltok, éttermek és vendéglők. Az apartmanok teljesen felszerelt, légkondicionált, műholdas TV és mosás rublja.Svaki lakás külön bejárattal. A vendégek biztosított, hogy használja a grill a kertben és a parkoló. Kavicsos strand, természetes árnyalatú csermelyciprus fák és egy szép bejárata a tengerbe, előtte a lakásban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 600 m
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 8 km
  • Marina: 800 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marea
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Germering, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Szeptember 2023
A földi mennyország.

Az apartman nagyon rendezett és tiszta, funkcionális, az erkélyről a tengerre néz, a strandtól 20 m. Minden megtalálható a közelben, ami kell, üzletek, pékségek, éttermek, pizzériák, kávézók magán a strandon. A tulajdonosok kedvesek és dicséretesek.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mysłów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
100% ajánlom

A lakás nagyszerű, tiszta, rendezett, a valóságban szebb, mint a képeken, nagyon jól felszerelt, nagy tengerre néző terasszal, a házigazdák nagyon kedvesek. Strand az út túloldalán, kavicsos, nagy, enyhe ereszkedésű, ami gyerekes családok számára fontos, tiszta víz, közel a bolthoz, fagyihoz, étteremhez. Már hatodszor voltunk Horvátországban, de ez volt eddig a legjobb tartózkodásunk és a legjobb apartmanunk. Köszönöm és minden jót.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2023
Lakás minden ajánlásért

Nagy apartmanban szálltunk meg, és nagyon elégedettek vagyunk. A lakás nagyobb, szebb és felszereltebb, mint a képeken. A strand szó szerint az út túloldalán van, ami nagyszerű, különösen a kisgyerekesek számára. Ezenkívül az apartmanhoz tartozik egy erkély és egy terasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Gyönyörű helyen található a lakás, csodálatos és tiszta tenger. A tulajdonosok udvariasak és nem tolakodóak. Ajánlatunk mindenkinek!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Davor Franić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

error_translate

Apartmanok Marea lista már megtekintette 64248 idők óta 08.01.2015.