Apartmanok SandiČiovo Slatine - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 23.451 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Slatine és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kőház az első sor a tengertől, 5 apartman. A házban található egy csendes helyen Slatina Čiovo. Nagy lakás a második emeleten 4 szoba 8 fő elvarázsolja majd gyönyörű kilátással a tengerre, amely húzódik a teraszok. A lakás két fürdőszobával és három terasz. Négy apartman található a földszinten és az idén teljesen felújított. Mindegyikben van egy hálószoba 2 fő részére, és egy nagy, kényelmes kanapé 2 fő részére a nappaliban. Minden apartman légkondicionált és televíziók. A házban van egy parkoló, ami mentes a vendégek rendelkezésére. Az ideális hely a pihenésre és a társasági élet egy nagy kert húzódik több mint 3 szinten. Fel van szerelve asztalok, székek, hinták, kerti zuhany és grillezési vendégek számára. A létesítmény található, 5 méterre a gyönyörű homokos strand és csak egy rövid sétára a város központjában, ahol rendelkezésre állnak a különböző lehetőségek. Tartózkodó lakásunkban kapsz egy igazi élmény, Dalmácia.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ahhoz, hogy a vendégek lefoglalt szállást nálunk, akkor kell fizetni előlegként 20% -át. A vendégek számára minden szükséges információt a fizetés. Érkezés után a 14 és 00h chechout 10 óráig. Abban az esetben, ha vendég érkezik a korai és a lakás még nem áll készen, akkor hagyják csomagjaikat és pihenjen a kertben, kávé vagy egyszerűen fürödni a ház előtt. Bár a vendégek könnyen megtalálják a házunk, probléma esetén bármikor hívjon minket a következő telefonszámon.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 8 km
  • Disco club: 8 km
  • Nemzeti park: 65 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Host segít a vendégeknek szervez napos kirándulás a sziget (Solta-sziget, Brac, Hvar, Vis, Biševo, Drvenik) és nemzeti parkjai (Krka Nemzeti Park, Nemzeti Park Plitvicei-tavak). Azok számára, akik kedvelik az aktív nyaralás, ideális lehetőséget, hogy vizsgálja meg a sziget Quad Safari kalandjai. A szakmai vezető, élvezheti off-road vezetési saját quad vagy hibás jármű tetején a sziget, amely lenyűgöző kilátást nyújt. Naponta járnak kompok Split ideális lehetőség egy napos kirándulás. A kikötő mindössze 5 perc sétára a háztól. A történelmi város az UNESCO védelme alatt Trogir mindössze 20perc alatt elérhető autóval. Gyönyörű strandok és öblök a szigeten lehet tárni és bérelt brodovma.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sandi
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Dublin, Írország
Jó (3/5) Maradt Apartmanok Sandi, Július 2020
Nagyon rossz

Ami a tenger közelségét illeti, nagyon jó volt, és a lakás szintén rendben néz ki! Minden más nagyon rossz volt, nevezetesen pihenni jöttünk, és nem hallgattunk, mivel a szezon közepén a dolgozók a lakás melletti építkezésen dolgoznak. Szörnyű zaj hallatszott a lakás felett a földön, és néhány napig nem tudtunk aludni reggel háromig! Az egyik legnagyobb probléma a parkolás, amelyet Ana asszony csak 3 napos vitája után oldott meg az apartmanjaiban lévő többi vendéggel! Tehát gondoljon, mielőtt itt foglalna, néha fizet egy kicsit többet, de legalább tudod, mit kapsz érte!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Preston, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Sandi, Július 2017
Csodálatos hely

Csodálatos hely a dalmát hangulattal. Apartmanok nagyon tiszta és tágas. A kertben csodálatos estéket tölthet. Ajánlom a gyermekes családok számára. A tengerhez 10 méter. Beleszerettem ebbe a helybe. Köszönöm Ana. A legjobb vágyak az Ön és családja számára.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Poznań, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Sandi, Július 2017
Menny a földön

Kiváló lakás. Voltunk 10 fő. Minden a leírtak szerint. A tulajdonosok örömére és nagyon hasznos. Tökéletes hely a gyermekes családok és a fiatalok számára. Split és Trogir, nagyon közel van, akkor komppal. Azt javasoljuk, hogy minden. Mi biztosan megy vissza.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ana Andrijolić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Jó napot kívánok. A nevem Ana. Szeretek utazni és felfedezni kultruru, szokások és gasztronómia országok meglátogatom. Mindig próbálja teszi a vendégek, hogy igazán élvezni a nyaralás, és megtapasztalják a csodálatos szellem Dalmácia. Elérhető vagyok bármilyen kérdésekre, és tanácsot, és szívesen segít a vendégeknek az egynapos kirándulások szervezésében a nyaralás ideje alatt.

Apartmanok Sandi lista már megtekintette 71433 idők óta 26.03.2016.