Szobák Luxury MariotySplit - Split régió

kikiáltási ár Ft 11.583 / éj
Vendég értékelés alapuló 17 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A belváros csendes részén, a sétálóövezet szélén, az épület 1. emeletén 5 modern, frissen felújított luxus szoba, mindegyik saját fürdőszobával (hajszárító, fürdőszobai kiegészítők - hotel szobatípus). A szobák teljesen légkondicionáltak, smart TV-vel, minibárral, széffel, USB-vel, LAN-nal, szupergyors Wi-Fi-vel felszereltek és felszereltek, hogy maximális kényelmet nyújtsanak az Ön tartózkodása alatt. (A szobák konyha nélküliek). Az ágyak mérete 2,05 x 1,8 méter. A bérlő kiemelt figyelmet fordít a szobák higiéniájára és tisztaságára. A Riva 400 méterre, a Diocletianus-palota és a Szent Duja-székesegyház pedig 350 méterre található. A Riva a fő sétány és pihenőhely Splitben, számos kávézóval, kávézóval, kocsmával, tavernával, klubbal, étteremmel, valamint számos kulturális eseménynek ad otthont, amelyek mindegyike gyalogos övezet. A város híres fő strandja, "Bačvice" 1000 méterre található. A MARIOTY luxusszobák minden fontos létesítmény közvetlen közelében, egy csendes és csendes utcában, tömeg és zaj nélkül a sétálózóna szélén találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor a teljes összeg 30%-át előre kell fizetni a bankszámlára, a többit érkezéskor. A foglalás csak látható előleg befizetése után érvényes. A foglalási kérelmeket e-mailben fogadjuk. Minden egyéb információért forduljon hozzám. Ideális érkezési időpont 15:00-21:00, távozás 08:00-10:00, egyeztetés szerint is lehetséges. Hétvégén 01.10.-05.31.-ig 150 €/éj. Háziállat nem megengedett. A bulik és ünnepségek tilosak. 3 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén az ár 50%-kal emelkedik. Végső takarítás 40 €. Érkezéskor 200 € kaució leltári sérülés esetén, melyet ellenőrzés után távozáskor visszajár, ha nincs sérülés.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A szállásfoglalás legkésőbb érkezés előtti 15 nappal történő lemondása esetén az összeg 50%-a kerül visszatérítésre, kivéve az első éjszakai tartózkodást és a banki költségeket, illetve a szállásegységek szabad kapacitásától/foglalásától függően új szállás időpontját egyeztetjük. .
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 600 m
  • Vasútállomás: 500 m
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 1.6 km
  • Sport tevékenységek: 700 m
  • Disco club: 400 m
  • Kaszinó: 400 m
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szobákba intelligens zárak segítségével önállóan lehet belépni. Nyilvános parkoló 200 méterre található a szobáktól. Néhány percnyi sétára a kompkikötőtől, a vonattól, a fő buszpályaudvartól és 10-12 percnyi sétára az ULTRA EUROPE MUSIC FESTIVAL stadiontól.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Szobák Luxury Marioty
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 17 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
New york city, Ausztrália
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Május 2023
Nagyszerű tartózkodás, pontosan az, amit akartam / kellett

Lucas fantasztikus és segítőkész volt, a víz forró, a szoba pedig előkelő és tiszta. Szép hely is! A légkondicionáló nagyszerű volt

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Maribor , Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Május 2023
Jó látogatást Splitben

A szoba remekül van kialakítva, minden megvan, ami kell, egy hatalmas franciaágy, ami nagyon-nagyon kényelmes, okos TV, kávéfőző, gyors Wi-Fi, szép fürdőszoba piperecikkekkel, hajszárító. A szoba egy csendes és biztonságos, zajmentes utcában található, mindössze néhány percnyi sétára az óváros központjától, a Diocletianus-palotától, a fő parti sétánytól, éttermektől és egyéb szórakozóhelyektől. Ha újra Splitbe jövök, itt maradok.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Április 2023
Hasított

Nagy május elsejei ünnep Splitben. Mindössze 3-4 perc sétára az óváros központjától, éttermektől és szórakoztató központtól. A szállás kiváló, mint egy szállodai szoba, tágas, nagy ágy, TV, gyors Wi-fi, iratszéf, nagy fürdőszoba. Új bútorok, minden kifogástalanul tiszta.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mladen Giljanović Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Olyan ember vagyok, aki szereti az embereket. Üdvözöljük!

Szobák Luxury Marioty lista már megtekintette 21131 idők óta 15.06.2021.