Apartman Brain HolidaysSrima - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 10.831 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Az Apartment Brain Holidays 65 m2-en található, és két hálószobával, WC-vel felszerelt fürdőszobával, külön WC-vel, konyhával, nappali-étkezővel és erkéllyel várja vendégeit, mindössze 2 perces sétára a kavicsos strandtól és 20 méterre. percnyi sétára Vodice központjától, a tengerparti sétánytól. Ha igazán szeretne pihenni a nyaraláson, a Srima a megfelelő választás ideális nyaraláshoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Nézze meg a 10: 00 órát, ellenőrizze 14: 00-tól 22: 00-ig Előlegfizetés a teljes ár 25% -a (foglalási visszaigazolás esetén), a többi ár készpénzben, az apartmanba érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.6 km
  • Gyógyszertár: 1.6 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.8 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 1.2 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 1.1 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza: parkolás, ingyenes internet, végső takarítás, ágynemű és törölköző, légkondicionáló, idegenforgalmi adó, grill használata. A tengerpart / sétány mentén látogasson el néhány étterembe, kávézóba, üzletbe, újságos kioszkba, kioszkba fagylalttal. Szintén a központban van egy játszótér gyerekeknek, sportpálya, boccia ... Lehetőség bérelni hajót, valamint kirándulások szervezése -150 m, Taxi hajó - 150 m, NP Krka - 28 km, NP Kornati - 30 km, NP Paklenica - 98 km, Fun Park Mirnovec - 30 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Brain Holidays
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Merano, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Január 1970
Tökéletes dalmát nyaralás Srimában!

A lakás tágas volt, modern belső berendezéssel. Sok apró részletet találtunk, amelyek várakozáson felüli és kellemessé tették tartózkodásunkat, és kellemes meglepetésben voltunk vendéglátónk üdvözlőkosárjával. Az apartmanban a két hálószoba mellett egy tágas, étkezős nappali is található, valamint a reggeli kávézáshoz és a délutáni napozáshoz kiválóan alkalmas erkély. A vendéglátónk nagyon kedves volt, a nap bármely szakában elérhető volt számunkra, és szívesen segített. A strand nagyon szép, és mindössze 2 perc sétára van az apartmantól. Nagyon élveztük a vakációnkat Srimában, és azt tervezzük, hogy visszatérünk, és újra meglátogatjuk ezt a szép élményt, és lefoglaljuk ugyanazt a lakást jövőre. Köszönöm a vendéglátást!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Birmingham, Egyesült Királyság
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2021
Nagyszerű apartman nagyszerű helyen

Rendszeres látogató vagyok Horvátországban, olyan lenyűgöző ország, hogy nehéz máshová menni. Azonban ez volt az első alkalom, amikor ezt a lakást használtam, és nem csalódtam. A helyszín tökéletes, nincs szüksége autóra, mert a strand csak az utcán található. A lakás nagyon szép, tiszta és tágas. Teljesen berendezett, minden szükséges felszereléssel. Az ágyak kényelmesek voltak, és gyermekes családok számára a 2. WC bónusz. A házigazda nagyon segítőkész és kedves, és mindent megtesz, hogy segítsen. Kellemes 10 napot töltöttünk itt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Gdansk, Lengyelország
Közepesen (2/5) Maradt A4+1, Augusztus 2021
Remélem, ez mellékes volt, de ez a lakás nem működött nálunk

Érkezésemkor értesültem arról, hogy mindkét vécé elromlott, annak ellenére, hogy a tulajdonos igyekezett minél hamarabb megjavítani ezt a hibát, 7 napig tartott a javítás. A földszinten cserélhető WC -t biztosítottak (kizárólagos használatra), de még mindig nyitva kell hagynom a lakást egy hétig, hogy a WC -t meg lehessen javítani. Ráadásul az AC csöpögő víz volt, ezt egy napon belül ideiglenesen rögzítették, de a csöpögő víz mégis zavaró volt az éjszaka folyamán. Az internet nagyon rossz, nagyon lassú munka közben, folyamatosan lekapcsol. A standard lehet jobb, a zuhanykabinok általában beragadnak, az erkélyajtókat nehéz bezárni. A pozitív oldalon az apartman valóban közel van a strandhoz. És az ingyenes rakija kiváló volt Összességében továbbra is élveztük az ünnepeket, mégis ezek a problémák kellemetlen emlékeket hagytak.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Előre nem látható helyzet

Nagyon örülök, hogy hallottam, hogy élvezte a nyaralását és a kiváló Rakija -t, ahogy mondta, a megjegyzésében említett kisebb kihívások ellenére. 15 év alatt, amikor több mint 200 vendéget fogadtunk különböző országokból, egy ilyen kellemetlen helyzet történt. Mindig készek vagyunk meghallgatni vendégeinket, nagyra értékeljük visszajelzéseiket, legyen az jó vagy nem jó. Ennek köszönhetően most sokan közülünk nagyon elégedett visszatérő vendégeink. Továbbra is kényelmes, megfizethető és tiszta szállást biztosítunk a jóakaratú embereknek, akik szívesen pihennek és élvezik Srima látogatását.

Antonio Tepić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a Brain Holidays, remélem, élvezni fogja a nyaralását.

Apartman Brain Holidays lista már megtekintette 21339 idők óta 10.04.2019.