Apartmanok Villa MarijaStarigrad kod Senja - Kvarner

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 16 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Senj melletti Starigrad ideális hely mindenkinek, aki belefáradt a városi nyüzsgésbe, a béke és csend oázisa. Két apartmanunk csendes helyen, a városközponttól távol, az öbölben található, néhány méterre a tengertől. Az apartmanok a ház ugyanazon az emeletén találhatók (külön bejáratú, nincs kapcsolat a többi vendéggel). Minden apartmanhoz erkély tartozik, panorámás kilátással a tengerre és a Kvarner-szigetekre. Nagy kert plusz terasszal a vendégek számára.Az első apartman, fedett grill és napozó rész, hinta a pihenéshez, őrzött parkoló, légkondicionált apartman, Wi-Fi és a strand közelsége ideális családok és csoportok számára. szeretne egy kis szünetet a városi stressztől. Az apartmanok külön bejáratúak, két-két hálószoba (két- és egyágyas), 2 pótágy, (kanapé) fürdőszoba, felszerelt konyha (hűtőszekrény fagyasztóval, tűzhely, páraelszívó, mikrohullámú sütő, vízforraló...) és minden, ami a felkészüléshez szükséges. és ételt szolgálnak fel. #apartmanvillamarija @starigrad_senj

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az éjszakai ár tartalmazza: idegenforgalmi adó, légkondicionálás, wifi, fedett elektromos grill használat, fa bútorok, napozóágyak a teraszon + hinták a pihenéshez, parkolás. Az apartman foglalása esetén az előleg 20%. A lakás 14 órától átvehető. Az elutazás napján az apartmant 10 óráig el kell hagyni. Mivel Starigradnak nincs üzlete, javasoljuk, hogy az apartmanba érkezés előtt vásároljon élelmiszert. Friss kenyeret naponta szállítanak kisteherautóval, friss gyümölcsöt és zöldséget, fagyasztott termékeket hetente többször. Az apartmanban tartózkodó negyedik és ötödik személy után éjszakánként további 20 eurót kell fizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 16 km
  • Étterem: 16 km
  • Orvos: 30 km
  • Gyógyszertár: 30 km
  • Bank: 30 km
  • Posta: 30 km
  • Benzinkút: 30 km
  • Buszmegálló: 30 km
  • Repülőtér: 150 km
  • Disco club: 30 km
  • Kaszinó: 30 km
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ha szereti az aktív pihenést, bárhová néz, természetes szépségű jeleneteket vagy a múlt maradványait láthatja, amelyeket kerékpárral vagy gyalogosan is felfedezhet. A tenger kristálytiszta, gazdag növény- és állatvilága teszi ezt a területet a búvárok paradicsomává és mindazok számára, akik egy víz alatti kalandra vágynak. Számos rejtett öböl a nap alatti pihenéshez és az Adriai-tenger legtisztább tengerének élvezetéhez.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Marija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 16 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Stará Huť U Dobříše, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Július 2023
Tökéletes hely egy nyugodt nyaraláshoz

Nagyon kedves tulajdonosok, tiszta és hangulatos apartman tágas erkéllyel, kilátással a tengerre. Az apartmanban egy tökéletes szabadtéri konyha található, ahol ülni is lehet a hűvösben, és egy csodálatos pihentető hinta. A strandhoz az apartman alatti út részben lépcsőn, részben köves úton vezet. Szinte saját strandunk volt. A víz ezeken a helyeken hűvösebb, de tiszta. Sétatávolságra van más, melegebb strand, vagy csak egy kis autóútra/úszásra a parttól :-) Bolt nincs a helyen, de kétnaponta érkezik egy szállító furgon péksüteményekkel, heti kétszer FamilyFrost. Nagyobb bevásárlás kb 20 km SvetiJuraj vagy Senj. Teljesen pihentető nyaralás számunkra!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Bolesławiec, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Január 1970
Boldog paradicsom

Távol minden nyüzsgéstől. Paradicsom azoknak, akik békére vágynak. A strand a nyaraló kizárólagos használatában van. Remek kapcsolattartás a tulajdonossal. Extrém ereszkedés a faluba de még széles autóval sincs gond. A lakás tiszta, karbantartott, újonnan felszerelt. Rengeteg túraútvonal a környező strandok és a buja növényzet körül.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Hranice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Július 2022
Gyönyörű ünnep

A tulajdonosok nagyszerűek, kedvesek és segítőkészek voltak. Gyönyörű hely, csendes, gyönyörű strandok, tiszta víz, nagyon szép lakás. Köszönjük ezt a csodálatos nyaralást - nagyon élveztük!!! A strandot (és több strandot is) magunknak tartottuk, és ez volt az egyik nagy előny. Talán egyszer még találkozunk!!!! L+P+O+V

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Tihana Brdar Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Villa Marija lista már megtekintette 72076 idők óta 11.12.2016.