Apartman AnteaHvar Sućuraj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.507 / éj
Detailed description

Apartman Antea található Hvar szigetén Sucurajban, a sziget déli oldalán, az első sorban a tenger felé. Az apartman egy magánházban található szállásegység, amely teljes nyugalmat biztosít az Ön tartózkodása alatt, hiszen Ön az egyetlen vendég az épületben. A létesítményt zöldövezet veszi körül, a közvetlen szomszédságban Horvátország legnaposabb szigetének kavicsos és sziklás strandja található. A lakás teljesen felszerelt, 2 hálószoba, fürdőszoba és wc és nappali, étkező és konyha található. A lakás külseje rengeteg árnyékot és grillezőt biztosít. A lakás légkondicionált, wifivel felszerelt és parkoló is biztosított. Nem kell mást tennie, mint egy törölközőt a vállára tenni, és néhány másodpercet sétálni a tengerig, és a hely központja éttermekkel és egyéb létesítményekkel csak néhány perc sétára van. Várjuk Önt az Antea Apartmanban. Jöjjön el és pihenjen igazán egy hvari kisvárosban!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az Antea apartmanba 14:00 után lehet bejelentkezni, míg a kijelentkezésre 10:00 óráig van lehetőség. Foglaláskor közösen megállapított összegű előleget kell fizetni, a fennmaradó részt érkezéskor kell kifizetni. A foglalás e-mailben vagy mobiltelefonon történik. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az Apartment Antea lehetőséget biztosít indokolt lemondásra, legkésőbb érkezés előtt 30 nappal az előleg visszafizetésével.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Posta: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Antea
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zvonimir Vukojević Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a Zvone apartmanokban. Minden információval készséggel állunk rendelkezésére, és szívesen válaszolunk minden kérdésére. Kellemes szálláskeresés egy jól megérdemelt nyaralás alatt :)

Apartman Antea lista már megtekintette 9014 idők óta 18.05.2022.