Apartmanok RelaxSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartmanok egy családi házban találhatók, Sukosan csendes részén, 60 m-re a tengertől, 15 perc sétára a központtól. A vendégek rendelkezésére áll két kényelmes, két hálószobás apartman tengerre néző kilátással és külön bejárattal. Minden apartman teljesen és korszerűen felszerelt légkondicionálóval, SAT / TV-vel és Wi-Fi internettel. Minden apartmanhoz parkoló biztosított, és a vendégek használhatják a grillezőt. A közelben található egy nyitott játszótér gyerekeknek, kosárlabdapálya és strandröplabdapálya. Kellemes időtöltést kívánunk nálunk.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendég 14 óráig érkezik a lakásba és 10 óráig hagyja el. A vendég a teljes ár 30%-át előre, a fennmaradó összeget érkezéskor fizeti. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget visszatérítjük, ha a vendég 2 hónappal a lefoglalt érkezési dátum előtt mondja le a foglalást. A visszatérítés költsége a vendéget terheli.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.2 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 1.2 km
  • Posta: 1.2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 12 km
  • Vasútállomás: 12 km
  • Repülőtér: 80 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 12 km
  • Kaszinó: 12 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt. Vendéghajókhoz bóját vagy kikötőhelyet kínálunk. Strandszékeket kínálunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Relax
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Piotrków Trybunalski, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2022
Sylwester J.

10 gyönyörű napot töltöttünk veled, Franić, ami túl rövidnek tűnik néhány nappal a visszatérésünk után. Mindkét apartman (mert a másodikat barátaink bérelték, akikkel együtt utaztunk) teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak és igényeinknek. A lakás több oldalára kialakított teraszok nagyon jó megoldást jelentenek, ha a tűző napsütést akarják túljárni. A strandokhoz nagyon közel 50-100 m-re lévő apartmanoktól (a strandon választott helytől függően) akár a teraszról is nézheti a parton játszó gyerekeket. A másik oldalról a tengerre, a szigetekre és a Velebitre nyílik kilátás. Közel a piac, pékség, zöldség-gyümölcs stand, étterem - kb 200 m, és egymás mellett találhatók. A környék és a strand csendes, nyugodt. A teljes kikapcsolódás garantált. Sífutó és kerékpárutak szomszédságában. Én személy szerint az 5,2 km hosszú Trip Stanza útvonalat választottam. Azok számára, akik nem elégedettek az úszással, sznorkelezéssel, kocogással és napozással, nem csak Sukosan, hanem más helyekre is ajánljuk a kirándulásokat és városnézést. Sukosan elhelyezkedése lehetővé tette, hogy ellátogassunk Zadarba és Šibenikbe. Voltunk még a Krka Nemzeti Parkban (vízesések), a Kamenjak kilátónál, ahonnan a Vrana-tó és az Adriai-tenger látható. Még az egy hónapja megnyitott Cerovackie-barlangokat és a Zrmanja folyó gyönyörű völgyét is meglátogattuk, ahol Winnetou-ról készült filmeket rögzítettek. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy sokkal több városnézési lehetőség volt, de nem volt elég idő. Ami a házigazdákat illeti, nagyon udvariasak és vendégszeretőek voltak. A beszélgetések során nyelvileg érthető tanácsokkal készek segíteni, támogatni. Szeretnénk köszönetet mondani Matyldának a cukkini palacsintáért, egy iszonyatosan nagy, de rendkívül ízletes hagyományos peka-étel (itt is megfigyeltük a Gazda nagy elkötelezettségét) és búcsú suveniák. Megígértük, hogy visszajövünk... ha elviselhetőek leszünk a Vendéglátóink szemszögéből, és ha tehetjük, visszajövünk erre a gyönyörű helyre.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Gründelhardt, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2022
nagy

Mindennel meg voltam elégedve, nagyon jó helyen van az apartmanokban minden, amire szüksége van. A család nagyon kedves, barátságos és ott van, ha bármire szüksége van!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Żary, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2021
ajánlom

Minden a leírtak szerint, a tulajdonosok kedvesek, szimpatikusak, meglepnek egy elkészített vacsorával, kilátással a tengerre (strand), csend, béke, nem zsúfolt strand. Ajánlom.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Matilda Franić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Azt fogadó, aki gondoskodik arról, hogy az ügyfél teljes mértékben elégedett a szolgáltatással. S örömmel minden új vendég. Minden kedves vendégeimet, üdvözlöm és kellemes tartózkodást apartmanok.

Apartmanok Relax lista már megtekintette 53622 idők óta 05.03.2017.