Apartmanok Villa KarolinaSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.772 / éj
Detailed description

Ideális helyszín egy békés családi nyaraláshoz 😃 Az Apartments Villa Karolina Sukošanban található, mindössze néhány méterre a strandtól és lehetőséget kínál vendégeinek a nyugodt családi nyaralásra. A létesítményben 6 szállásegység található. Kínálunk Önnek 5 apartmant és 1 stúdió apartmant. Minden apartmanhoz tartozik egy nagy terasz (többnyire) kilátással a tengerre. A szállodában egy gyermekpark is található, ahol asztalitenisz, valamint egy szabadtéri grillsütő is helyet kapott a társasági életben. Az apartmanok teljesen működőképes konyhával (hűtő, főzőlap, edények...), LCD műholdas televízióval, légkondicionálóval, WC-vel, nagy franciaágyakkal rendelkeznek, minden apartmanhoz parkoló és WI-FI internet biztosított. A létesítmény csendes helyen található, túl sok tömeg nélkül. A városközpont gyalogosan 5 perc alatt elérhető, Zadar repülőtere és Zadar városa pedig mindössze 10 km-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanba bejelentkezés 16:00 óra után lehetséges (egyeztetés esetén korábban is), kijelentkezés csak 10:00 óráig lehetséges. Az előleg a lefoglalt szállás teljes árának 30%-a. A fennmaradó összeget érkezéskor kell kifizetni, kizárólag készpénzben. Háziállat nem megengedett.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglaláskor minden vendégnek 7 nap áll rendelkezésére az előleg befizetésére. Fizetés után az előleget a foglalás visszaigazolásaként megtartjuk. Az előleg visszafizetésére csak akkor van lehetőség, ha a tervezett érkezés időpontjában aktív utazási tilalom van érvényben.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 600 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Repülőtér: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Előzetes kérésre a repülőtérről a létesítménybe, illetve a vendégek kívánsága szerinti útvonalakon is tudunk szállítani. A házigazda mindig rendelkezésre áll és segít kirándulások megszervezésében, bármilyen tanácsadásban stb.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Karolina
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Mateo Čakarun
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Sziasztok kedves vendégeink 😃 Köszönjük, hogy úgy döntöttetek, megnézik apartmanjainkat! Remélem tetszeni fog és eljön hozzánk, ha még nem tette meg. Mateo vagyok, egész életemben turizmussal foglalkozom, és alig várom, hogy minden kérdésére válaszoljak. Forduljon hozzám bizalommal a nap bármely szakában. Kellemes, pihentető nyári vakációt kívánok!

Apartmanok Villa Karolina lista már megtekintette 3457 idők óta 10.01.2024.