Apartmanok KneževićBrač Supetar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 4.616 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Brač Supetar és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A Knežević apartmanok Supetar csendes és csendes részén találhatók Brač szigetén. A közeli homokos strand mindössze 5 perces sétával elérhető, míg az óváros mindössze tizenöt perces sétával elérhető. A közelben számos kávézó, étterem és szórakozóhely, sport, kikapcsolódás és szórakozás található - mindenki számára. Ideális helyszín egy felejthetetlen üdüléshez és nyaraláshoz. A Knežević apartmanok teljes szabadságot biztosítanak, csodálatos kilátással és új kilátást nyújtva Supetar városára, Brac szigetére, a Brač csatornára, Split városára és a környező csodálatos hegyekre. Az apartmanok teljesen berendezettek mindent, amire szüksége van egy kényelmes tartózkodáshoz, és a tökéletes vakációt és pihenést hosszú ideig biztosítja Önnek! Minden más kérdésre az Ön rendelkezésére állunk! :)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az érkezési idő 12 óra múlva kezdődik, és az indulás időtartama legfeljebb 10 óra. A beérkezési vagy indulási idő szükséges megváltoztatása esetén a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodni fogunk Ön igényeihez. A fizetés készpénzben történik a lakásban történő érkezéskor. A lakás foglalását előlegfizetéssel megelőzheti, amely időben biztosítja Önnek a szálláshelyet. Az előleg két éjszakára érvényes, és banki átutalással fizetendő.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 300 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 200 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 500 m
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanok mellett ingyenes parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére. Van egy beépített grill is, amelyet szabadon használhat. A Brač gyönyörű szigetén található látnivalók és tanácsok minden irányba és tanácsára bármikor elérhetők leszünk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Knežević
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2020
Nyaralás a szigeten

Nagyon szép, hangulatos és gondozott stúdió, gyönyörű kilátással a tengerre. Tökéletes egy romantikus nyaraláshoz kettesben. A stúdió a strand közelében, egy csendes környéken található. Mindenképpen ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Knežević, Június 2017
A tökéletes nyaralás

Supetar tapasztaltunk egy tökéletes nyaraláshoz és kiégett az egyik legszebb ünnepek. A lakás közelében található a strand és a város, mégis csendes részén. Ideális nyaralás, akkor gyere vissza!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Supetar, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Knežević, Augusztus 2015
Nagy nyaralás!

Brac-sziget önmagában is szép, tiszta víz és remek Supetar, ahol lehet pihenni és szórakozni egy időben - a megfelelő hely a nyaralás! Az apartmanok a tenger közelében, mindössze 5-10 perc séta, tiszta és rendezett, minden szükséges kényelmes tartózkodást. Minden közel van, és akkor igazán élvezni, ha úgy dönt, hogy jöjjön, és jövök vissza, hogy idén ezek a gépek, és ajánlom mindenkinek! 5 *****

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Juraj Poljak Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Orosz,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a város Supetar a gyönyörű Brac szigetén! Úgy döntött, egy álom nyaralás - ez lesz. Bízunk benne, hogy látni! :)

Apartmanok Knežević lista már megtekintette 31265 idők óta 21.02.2016.