Villa RadošBrač Supetar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.254 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A 4 csillagos VILLA RADOŠ Supetar keleti részén, a zöldövezettel szemben található. Csak néhány percnyi sétára van a központtól és a strandtól. Összesen 4 lakás található benne: 2 szintes 4 szobás lakások max. 6-8 fős, 1 db kétágyas szoba max. 2-4 fő és 1 stúdió max. 2 személy. Minden apartmanunk nagy, teljesen és korszerűen felszerelt szobákkal rendelkezik, így lehetővé teszi a nyugodt nyaralást. Minden duplex apartmanban 3 hálószoba (2 háromágyas és 1 kétágyas), az alagsori apartmanban 1 háromágyas szoba és egy nappali kanapéval, a stúdióban pedig 1 kétágyas szoba található kanapéval. Minden duplex apartman 2 fürdőszobával, modern konyhával (kenyérpirító, kávéfőző, mikrohullámú sütő, mosogatógép...), nappalival (SAT-smart-TV, hifi, DVD, stb.), valamint nagy terasszal, ill. erkély., a földszinten pedig egy nagy kert különféle virágokkal és citrusfélékkel. A kisebb apartmanok mindegyike 1 fürdőszobával és új berendezéssel rendelkezik. A 6 férőhelyes parkoló a főbejárat előtt található, az utca túloldalán pedig a legnagyobb szupermarketek a LIDL, a TOMMY és a KONZUM.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás az írásos ajánlatunkban szereplő teljes ár 25%-ának megfelelő előleg befizetésével történik. A fennmaradó 75% legkésőbb érkezés előtt 3 héttel fizetendő. Minden apartmanban 5 euró felár ellenében egy kiságy 2 éves korig és egy etetőszék áll rendelkezésre.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondási biztosítással kapcsolatban forduljon a biztosítóhoz. A végső takarítás minden apartmanban - max. 8 fő 100 eur, kisebbekben 60 eur. 8 fős apartmanokban 200 euró kaució, kisebb apartmanokban 150 euró kaució szükséges.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 300 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 300 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A 4 csillagos VILLA RADOŠ a következőket kínálja vendégeinknek: 👍4 tágas, 2-maximum 24 fő befogadására alkalmas apartmant 3 emeleten, 👍4 teljesen modernizált és 2 teljesen új fürdőszobát, valamint korszerűen felszerelt nappalit, 👍modern, kényelmes berendezést , 👍Bármikor személyes kiszolgálás, 👍saját, nagy parkoló közvetlenül a főbejárat előtt, 👍optimális elhelyezkedés az utca túloldalán lévő nagy LIDL, TOMMY és KONZUM szupermarketekkel, 👍ingyenes welcome drink.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Radoš
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
a, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Villa Radoš, Július 2015
Szuper nyaralás.

Mindenkinek ajánlom érdekelt Nagy kapcsolatot a tulajdonossal. Tisztelettel Vlado

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
SUPER vendégeit!

Szép köszönhetően a tisztelt dicséretet, tiszteletben Pawel. Ez volt a nagy öröm uostiti oly kedves vendégeit, mint te. Akkor nagyon örülök, ha nem tudod házigazda újra. Üdvözlettel az Ön Gaby és Vlado Rados

Vlado Radoš Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Klasszikus Gimnázium Mostar és a Villamosmérnöki Kar Zágrábban. Az egész élettartamuk társaságában SIEMENS Németországban. Bírósági tolmács a horvát és bosnyák nyelven a Kerületi Bíróság Nürnberg-Fürth. Télen, főként Németországban, és a nyári Splitska Brac.

Villa Radoš lista már megtekintette 117066 idők óta 21.10.2014.