Apartman SeaviewBrač Sutivan - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman a második sorban található a tengertől, Sutivan csendes részén. 3 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és tengerre néző nagy terasz található benne. Fel van szerelve légkondicionálóval, internettel, TV-vel, a teraszon való tartózkodáshoz szükséges eszközökkel. Ez a kényelmes apartman, amely kellemes légkört áraszt, mindössze 2 percre van egy gyönyörű strandtól, ahol egy népszerű kávézó található. 10 perces könnyű sétával elérhető a városközpont, ahol kávézók, üzletek, éttermek, mozi, nyári színpad, klinika, gyógyszertár, könyvtár, posta és egyéb létesítmények találhatók. Ingyenes parkolási lehetőség az apartmantól 150 m-re található, bár a ház előtti utcában mindig lehet parkolni.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállásfoglalás után a teljes ár 25%-ának megfelelő előleget kell fizetni. Az érkezés és távozás ideális időpontja dél előtti.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 600 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 600 m
  • Vasútállomás: 10 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 800 m
  • Kaszinó: 7 km
  • Nemzeti park: 1.5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Emlékezni fog a nyárra Sutivanban gyönyörű strandjairól, fenyőerdőiről, olajfaligeteiről és szőlőültetvényeiről. Ezen a festői helyen kávézók, éttermek és üzletek állnak az Ön rendelkezésére. Élvezni fogja a hagyományos fesztiválokat, kulturális eseményeket, valamint a kirándulások gazdag kínálatát a sziget körül és a közeli helyeken. Nem messze van egy vidámpark, amely a legkisebbek szórakoztatását, a rejtett strandok pedig romantikát kínálnak a szerelmeseknek. Egy jól ismert kerékpárút vezet Sutivanon keresztül Brač más érdekes helyeire. Brač szigete Zágrábból repülővel és busszal, Splitből komppal és katamaránnal érhető el. Közvetlen katamaránvonal köti össze Splitet és Sutivant naponta kétszer, az út 20 percet vesz igénybe, míg a komp óránként indul, a Split - Supetra út pedig 45 percet vesz igénybe. Sutivan 7 km-re nyugatra található Supetartól.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Seaview
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2020
Igazi vakáció

A lakás kényelmes és elég nagy az egész család számára. Három hálószobával, tágas nappalival és egy nagy terasszal rendelkezik, gyönyörű kilátással a tengerre. A legközelebbi strand és kávézó mindössze 2 perces sétával elérhető. Mindent megtalál, amire szükség van egy minőségi nyaraláshoz. A lakás tulajdonosa nagyon barátságos és kellemes. Határozottan ajánlás, és határozottan visszajövök.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Hódmezővásárhely, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Október 2019
Családi menekülés

Babunk mindenféle formációban meglátogatja ezt a lakást: kezdetben párként, később kicsi családként egy gyermekével, barátokkal is, és kétgyermekes családként és egy nagyanyámmal együtt segítve a gyerekeket, mind a négy évszak. Az összes formáció nagyon jól kidolgozott, mert a lakás nagy (3 hálószobás), hatalmas terasszal rendelkezik, csodálatos kilátással a tengerre, szép és felszerelt konyhával, fürdőszobával, étkezővel és mindenekelőtt nagyon-nagyon közel a tengerhez és az éttermekbe! Örömmel ajánlom ezt a helyet, és azt javaslom, hogy látogasson el a Bisera-ba bármikor, az év során ... ígérem, hogy nem fogsz csalódni!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Gyönyörű beszámoló

Kedves Margit, Nagyon köszönöm a kedves véleményét. Nagyon örülünk, hogy őszén élvezheti a csodálatos indiai nyárot, és nagyon várjuk, hogy újra megismerkedjünk ezen a nyáron. Üdvözlet a család többi tagjának, odaadó Sutivan rajongóknak. A legjobb, Bisera

MARIBOR, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Április 2016
Marjana Škornik, Maribor

Ez a kedvencem, ez tökéletes párok, familiy kisgyerekekkel (nagy terasz tökéletes gyerekek!). Én egy visszatérő rendszeresen több éve, mert illik hozzám, közel a tengerhez, egy helyen anélkül, hogy túlzott tömeget, akkor válasszon ki egy strand a saját akaratából, mert rendelkezésre áll a több lehetőség és ez a sétára. Brac valóban gyönyörű sziget gazdag hagyomány, nem is beszélve az élelmiszer és ital a sok vendéglők. Ms. Biserka egy barátságos fogadó. Mert nem szeretik a tömeget vakáció, pihenés előnyeit holtszezon egyszer a szezon kezdete előtt, a második után. Nem tudom, hogy mikor jobb, minden része a nyári megvan a maga varázsa. Személy szerint én inkább hajlamos szeptember, mivel a rendelkezésre álló rengeteg gyümölcs mindenféle, már vakáció különböző turisták által tömegesen mindent lassul, és a tenger gyönyörű meleg. De semmi komoly, ha a napok észrevehetően rövidebb. Mi a legeltetés, a nyugalom, hanem, hogy válaszoljon a repülés. Amíg az egészségem is engedi meg, én mindig szívesen tér vissza. Ez a sarok melegen ajánlom mindenkinek, aki élvezi a szépség, a dalmát szigeteken.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Bisera Plančić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartman Seaview lista már megtekintette 60080 idők óta 14.02.2014.