Apartmanok ŠimeSveti Petar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman egy családi házban található, az első sorban a tenger felé. Mindent megtalál, amire szüksége van egy családi nyaraláshoz, valamint gyönyörű kilátás nyílik a nagy teraszról, amely a világ egyik legszebb naplementét kínálja. Két hálószoba plusz egy kinyitható kanapé, amely akkora, mint egy franciaágy kihúzva. Fürdőszoba zuhanyzóval és egy további WC, külön. A ház előtt van egy gyönyörű kavicsos strand, ideális gyerekeknek. A tenger melletti háztól 5 perces sétára van egy pizzéria és egy tengerparti bár, ahol elfogyaszthat egy kávét vagy egy koktélt. A létesítmény olyan területen található, ahol többnyire privát családi táborok vannak, így meglehetősen csendes és semmiképpen sem túlzsúfolt. Nem vagyunk újak ebben az iparágban, így ha érdekli a létesítményünkről szóló vélemények, megtalálhatja azokat a "foglalás" oldalon. Lehetősége van arra is, hogy egy legfeljebb 6 m hosszú csónakot a tengerbe eresszen, és egy bóján rögzítse.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás egyeztetése után az előleg összege 100 €, amit a számlánkra fizet, és később természetesen levonásra kerül a végösszegből. Fizethet készpénzben vagy számlánkra történő fizetéssel, megállapodásunk szerint. A bejelentkezés 13:00 és 20:00 óra között lehetséges. Ha később érkezik, hívjon vagy küldjön üzenetet. Kijelentkezés 09:00 óráig lehetséges. reggel.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Előleg visszatérítés lehetséges, ha egy hónappal az érkezés előtt mondja le a foglalást.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 6 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 11 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 11 km
  • Vasútállomás: 15 km
  • Repülőtér: 16 km
  • Marina: 6 km
  • Disco club: 11 km
  • Kaszinó: 11 km
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A ház előtt grillező található, ha szeretné használni, csak jelezze és megtesszük az előkészületeket. Ha azt szeretnéd, hogy a főnök hordjon neked halat, csak szólj. Továbbá az épületen belül van wifi, a lakásban okos TV Netflix-el, klíma stb., mindent az ár tartalmazza. Az adó felnőttenként és naponta további 1 euró. Ha szeretné magával vinni a csónakot, lehetősége van a csónakot a tengerbe süllyeszteni (van bejárat, rámpa), kikötőt is kaphat, vagy bójához kötheti.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Šime
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zabrze, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Január 1970
Polska

Megszerettük a helyet! Nagyon tiszta és kényelmes szobák, a konyhában minden megtalálható, amire szüksége van. A klíma kiválóan működött a forró napokon. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a strand néhány lépésre van. Csend és csend van körülötte, tökéletes a kikapcsolódásra. A közelben pékség és étterem található. Nagyon barátságos és segítőkész tulajdonosok, nagyszerű e-mail kapcsolat. Nagyon ajánljuk ezt a helyet, és biztosan visszatérünk még!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
CELJE, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Szeptember 2022
Kiváló

Kiváló elhelyezkedés, nagyon barátságos házigazdák, rendezett szobák és nagyon jó kemping. 19 éve jöttünk vissza,

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Anamarija Jureško Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Francia, Holland,
Többet a tulajdonos

Sziasztok, többnyire én vagyok a házigazda, de amikor nem tudok vendégeket fogadni, akkor kedves férjem, Šime. Nehéz magamról írni, de azt mondhatom, hogy határozottan nyitott vagyok, és szeretek turistákkal kommunikálni. Mivel idegenvezetőként dolgoztam, sok információval tudok szolgálni gyönyörű nemzeti parkjainkról.

Apartmanok Šime lista már megtekintette 23726 idők óta 12.02.2022.