Apartmanok MironaTučepi - Split régió

kikiáltási ár Ft 13.966 / éj
Vendég értékelés alapuló 24 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

BÉKE, A TENGER ZAJA, A PART ILLATAI ÉS ÍZEI A PÁLYÁBAN!. Az Apartments Mirona a strand és a sétány mellett található, 10 m-re a tengertől és mindössze 3 perces sétára a városközponttól. A tágas és kényelmesen felszerelt apartmanok ideális feltételeket biztosítanak a gyermekes családok nyaralásához. Nyaralása alatt a ház mögötti parkolóban parkolhatja le autóját, mert minden könnyen elérhető. A ház közvetlen közelében éttermek, üzletek, pékségek, cukrászdák, játszótér, trambulin, gyógyszertár, pénzváltó, kikötő... A nagy erkélyekről a tengerre és a szigetekre nyíló kilátás sokáig az emlékezetben marad idő. EGÉSZ ÉVBEN BÉRÜLÜNK. ÜDVÖZÖLJÜK!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 15:00 után, kijelentkezés 10:00 óráig A végső ár kérésre alakul, a létszámtól és az éjszakázásoktól függ. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, a napernyőt és apartmanonként két napozóágyat. EGÉSZ ÉVBEN BÉRÜNK.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglaláskor előleget (körülbelül a teljes összeg 30%-át) számítunk fel. Az előleg vissza nem térítendő. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 10 m
  • Vasútállomás: 65 km
  • Repülőtér: 75 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 4 km
  • Nemzeti park: 125 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, a napernyőt és apartmanonként két napozóágyat. A fenyőfák árnyékában húzódó Tučep sétány 4 km hosszú és ideális gyalogos és kerékpáros túrákhoz. Az épületben egy bolt található, ahol strandfelszerelések és ajándéktárgyak találhatók. A közelben van egy kikötő, és lehetőség van motorcsónakok bérlésére vagy egynapos kirándulások vásárlására Bračba és Hvarba. A Biokovo-hegy közelsége lehetővé teszi a túrázást, a kerékpározást és az autózást a Szentpétervár tetejére. 1762 m-en versenyeznek, valamint ellátogatnak a sky walk attrakcióhoz, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik Tučepire. A természet és az utazás szerelmeseiként segítünk buszos vagy autós kirándulások megszervezésében Splitbe, Omišba, Imotskiba, NP Krkába, Međugorjébe, Dubrovnikba, Mostarba... amelyek 30-150 km-re vannak Tučepitől.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mirona
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 24 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Brugge, Belgium
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Április 2024
Tengerparti apartman

Nagyon szép apartman közvetlenül a tenger mellett. Minden ott van. Konyha, hűtőszekrény, hajszárító, rengeteg törölköző, edények és lábasok,... Nagyon szép helyen. 13-szor voltunk Horvátországban, de ez egy nagyon szép régió, hely és ház. Szintén szuper kedves, sima és kellemes háziasszony.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították holland - Eredeti megjelenítése
Tieschen, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Január 1970
Nagyon szép

Nagyon ízléses, tiszta apartman, közvetlen kilátással a tengerre. Néhány méterre a strandtól. Csak ajánlani lehet. Top.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Labin ,Istra, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Kiváló lakás

Nagyon meg vagyunk elégedve a lakással, ajánlom mindenkinek! Kiváló elhelyezkedés a tengerparton, közel minden létesítményhez, amire szüksége lehet. Ana Marija asszony csodálatos, szükség esetén jelen van. Remek tippeket adott nekünk a meglátogatandó területről, és még jobbá tette a nyaralásunkat. Tiszta öt!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ana-Marija i Gordan Vukušić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, Vukusic család vagyunk, két gyermekünk van, Makarskában élünk. A férjem építőmérnök, és tanár vagyok. Már több éve felújítottuk az apartmanokat, és szeretettel szereltük őket, hogy kényelmesen érezzük magunkat, és ne feledkezzünk meg velünk. A Mirona apartmanok a nagymamám nevét viselik. A XX. Század közepétől Ana-Marija óta a családdal foglalkozik

Apartmanok Mirona lista már megtekintette 66594 idők óta 29.01.2019.