Apartmanok HuškoTuheljske toplice - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 8.463 / éj
Detailed description

A két modern berendezésű apartman /földszint és tetőtér/ a horvát Zagorjében található. Zöldség, virágok és parkosított kert veszi körül. Mindegyik alkalmazásnak saját bejárata és terasza van, a ház előtt pedig egy fedett napellenző található ülőrésszel, nyugágyakkal és egy nagy grillezővel. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a természetre, és a nyaralás alatt nem zavarja a zaj /mert a főút messze van és a helyi forgalom nagyon gyenge/, de élvezni fogja a madárcsicsergést. A Tuhelj fürdő termál-, gyógyvízforrásáról ismert, így egy komplexum kül- és beltéri medencékkel, masszázzsal, szaunával, sport- és gasztronómiai ajánlatokkal egész évben az Ön rendelkezésére áll. Az apartmanok a komplexumtól 1200 méterre, 15 perces sétával elérhetők. Ismerje meg vidékünk szépségeit és gasztronómiai kínálatát, mi pedig felvilágosítást adunk és igyekszünk kellemessé tenni az itt-tartózkodást. Üdvözlő ital az árban Az apartmanról képeket az fb oldalon tekinthet meg - apartmanok Huško Welcome

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A házigazdával való közvetlen kapcsolatfelvétel és a szabad időpontok ellenőrzése után 30%-os előleget kell fizetnie a számlára, amelyet SMS-ben küldünk Önnek. A foglalás az előleg befizetése után érvényes. Az alkalmazásba való belépés 13 órától, a kijelentkezés pedig 10.30-kor van - az érkezési/indulási időpontot bármikor egyeztethetjük és az Ön kívánsága szerint alakítjuk, amennyiben nem zavarjuk a többi vendég menetrendjét.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az érkezés napjától számított 15 napig történő lemondás esetén az előleg teljes összege visszajár. Ezt követően az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Belváros: 1.1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 1.4 km
  • Buszmegálló: 1.2 km
  • Sport tevékenységek: 1.2 km
Részletes leírás
Régiónk a gyönyörű természet és a gazdag gasztronómiai kínálat mellett gazdag múltidéző tartalmakban, őshonos múzeumi terekben, művészeti galériákban pedig különféle rendezvényeket, workshopokat, koncerteket, játszószobákat kínálnak a gyerekeknek. Hiszünk abban, hogy kastélyaink szépsége /Trakošćan, Veliki Tabor.../ a legnagyobb kritikusokat is kielégíti. Ha szereti a sportot és a kikapcsolódást, lehetősége van elektromos kerékpárt bérelni a Terme Tuheljben, és szervezett kerékpárutakon tekerni. Hiszünk abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt, mi pedig információval, tanácsokkal, javaslatokkal segítünk. Apartmanjaink vendégei számára kedvezőbb áron biztosítjuk a Water Planet jegyeket. Várjuk érkezését!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Huško
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Petar Huško
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

2017-ben vállaltam a bérbeadói szerepet. A dekorációba és a személyes fejlesztésbe való folyamatos befektetéssel vendégeink visszatérnek apartmanjainkba, és így fejezik ki elégedettségüket. A nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére állok, információimat, tanácsaimat igyekszem hasznossá tenni a vendégek számára, kellemesebbé tenni tartózkodásukat. A mihamarabbi találkozásunkat remélve !

Apartmanok Huško lista már megtekintette 2827 idők óta 01.06.2023.