Apartmanok Coastal Family EscapeTuranj - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 8.463 / éj
Detailed description

Apartmanjaink Turnjében találhatók, mindössze 2 perces sétára az első strandtól. Ezen a strandon kevés a természetes árnyék, de néhány lépésnyire felfrissülést találhatsz. Házunkban 4 egyszobás apartman és 1 garzon található. A nagy udvar bőven kínál helyet az autók parkolására és a gyerekek játékára. Tekintettel a házban található 5 apartmanra, arra lehet számítani, hogy időnként találkozni fog más vendégekkel, ami teljesen normális. Néhány apartman közös bejárattal rendelkezik. Minden apartman külön hálószobával (a stúdió apartmanok kivételével), konyhával, nappalival, fürdőszobával, erkéllyel/terasszal, légkondicionálóval, WiFi-vel, ágyneművel, törölközővel rendelkezik. Az épületen belül minden lakáshoz egy parkolóhely áll rendelkezésre. Egyes apartmanok mosógéppel felszereltek, míg azok, ahol nincs, kérésre használhatják az épületben található mosógépet.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez előleg fizetése szükséges (az összeg a tartózkodás hosszától függ). A fennmaradó összeget az érkezés napján kell befizetni (ugyanazon a napon banki átutalással ugyanarra a számlára vagy készpénzben €-ban) Bejelentkezés a szálláshelyen 14 órától lehetséges Kijelentkezés 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
A földszinti apartmanokhoz tágas terasz tartozik, az emeleti apartmanokhoz, valamint a stúdióhoz pedig udvarra néző erkély tartozik. Turnje csendes részén található, és minden, amire szüksége van, néhány lépésre található az apartmantól. Itt mindent megtalál, amire szüksége van a nyaralásához. Megszervezzük Önnek a transzfert/transzfert a repülőtérre, autókölcsönzést, hajóbérlést, kirándulásokat, például hajókirándulást Kornatiba és Telašćicába, quados túrákat a Vrana-tavon, félnapos hajókirándulást "delfinnézés" és 1. ábra. (A felsorolt tételeket a bérleti díj NEM tartalmazza, a szolgáltatásokról kérésre árlistát adunk) Kérjük vendégeinket, hogy minden érdeklődésüket kizárólag a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldjék el.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Coastal Family Escape
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Antonija Vulin
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Coastal Family Escape lista már megtekintette 1213 idők óta 02.04.2024.