Apartman MelitaUgljan - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.297 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman egy családi ház első emeletén található Ugljan csendes részén, zöldövezetben. A közelben egy olajfaliget található. Kedvező sétákra, pihenésre, természetben tartózkodásra. Az apartman 5 fő elszállásolására alkalmas. Strand 8 perc. sétál. Van egy konyha és egy nappali/hálószoba egy nagy kényelmes ággyal, amely 160 cm-re kihajtható 2 fő részére; hálószoba 180 cm-es ággyal; mindkét szobából ki lehet jutni az erkélyre; kis egyágyas szoba - 90 cm-es ágy 1 fő részére, ebből a szobából egy kisebb erkélyre nyílik kijárat. Egy további hordozható sütővel rendelkezik, így kint, az erkélyen főzhet és süthet; mosdó, zuhanyzó 90 cm, WC. A házat egy szép kert veszi körül, ahol meg lehet szállni. Az udvaron grillező található. Háziállat megengedett és előnyben részesíthető. Természetbarátoknak, romantikusoknak, sportolóknak, nyugodt pihenést kedvelő családoknak megfelelő hely. Közel van Zadar híres városához, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. A komp és személyszállító minden nap, szinte óránként közlekedik, az út körülbelül 20 percet vesz igénybe. Ugljanból Kornatiba és Dugi otokba indulhat kirándulás. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Májusban, júniusban és szeptemberben az ár hosszabb tartózkodás esetén - tartózkodás 28-31-ig bizonyos kedvezménnyel. - kisállat 2 €/nap/28-31 nap. - Szezonban - hónap 7. és 8., kérjük, koordinálja tartózkodását az indulás vagy érkezés időpontjára építve, hogy ne legyen üres nap a foglalási naptárban. - Háziállat díja 5 €/nap/kutya. - Legfeljebb 2 fő és 1 kisállat érkezése esetén a díjat nem kell fizetni. - Mosógép használat díj ellenében egyszeri 8 €/beleértve 3 mosásig + mosószer. - A fizetés euróban történik. A foglalási előleg a teljes bérleti díj 20%-a. A fennmaradó összeg fizetése készpénzben az apartmanba érkezéskor (az érkezés napján). Az előleg befizetése után elküldjük a foglalást visszaigazoló dokumentumot. - Érkezési idő 15:00 órától, távozás 10:00 óráig - és megegyezés szerint lehetséges, ha az apartman szabad. - Rövidebb, 7 napos tartózkodás esetén pótdíj lehetséges. Teljes kapacitás esetén rövidebb tartózkodás is lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 9 km
  • Bank: 9 km
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 9 km
  • Buszmegálló: 16 km
  • Vasútállomás: 16 km
  • Repülőtér: 24 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 700 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
- A lakásban kenyérpirító, mosogatógép, kis hordozható sütő és elektromos grill is található, így kint, az erkélyen lehet főzni, sütni; - A kert és kerti grill használata; - Lehetőség a kisállat zuhanyozására az udvaron; - A törölközők az apartmanban használhatók, nem a szabadban; - A törölközők nem a strandra valók; - Mosógép használat + mosószer 3 €/1 mosás díj ellenében 8 €-tól egyszeri/beleértve 3 mosásig, 10 €-tól egyszeri/beleértve 4 mosásig; - Három kerékpár áll rendelkezésre, parkolóhely - ingyenes; - Wi-Fi-Wlan.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Melita
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Velika Gorica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Melita, Július 2016
ajánlás

Kitűnő szállás és a házigazdák.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartman Melita

Helló, Köszönöm a kedves megjegyzéseket. Örömünkre szolgál, hogy a szép estét lakásunkban, és a következő ülésre szép, hogy Önt.

Melita Maksimović Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink! Szeretnénk, ha otthon éreznéd magad a lakásban, hogy a legtöbb időt kihasználd Ugljanban. Nagy örömünkre utalhatunk, megmutathatjuk Önnek Ugljan-t, megválaszolhatjuk kérdéseit és kielégíthetjük minden igényét. Szeretjük az állatokat, különösen a kutyákat, és úgy kezeljük őket, mint a családtagok, így mindenkit szeretettel várunk.

Apartman Melita lista már megtekintette 48871 idők óta 21.06.2016.