Apartmanok ŠtoheraUgljan - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.936 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Új, modern berendezésű apartmanok Muline-ban, Ugljan szigetén. Nyugodt környezetben egy fenyőerdőben, mindössze 3 perc sétára az üzletektől, a strandtól és az éttermektől. Gyors wi-fi internet a lakásban. Az apartmanok egy új épület 1. emeletén találhatók, őrzött parkolóval. Zadar városának közelében (20 perc komppal vagy hajóval), kiváló kapcsolat komppal vagy gyorshajóval (több mint 20 vonal naponta). A lakások fizikailag teljesen szeparáltak (külön bejáratok, külön teraszok)! Muline városában számos strand található, és az apartman közvetlen közelében található a sziget egyik legszebb strandja - a Južna luka. A sziget legvégén található Ugljan utolsó falucskája - Muline. Muline bővelkedik csodálatos strandokban, jól karbantartott ösvényekben, a tengerparton és a szárazföldön, túrázáshoz és kerékpározáshoz, és mivel van kikötője és kikötője, a vitorlázók kedvenc úti célja.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Minden foglalás esetén előleg fizetése szükséges, melynek összege kb. a teljes összeg 20%-a. Minden egyéb részlet megegyezés szerint. Az apartmanba érkezés napján 15:00 óra után, távozás napján 10:00 óra után javasolt az apartmanba érkezés. Minimális tartózkodás: 7 nap Vendégváltás: csak szombatonként
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Érkezés előtt 30 nappal történő lemondás esetén az előleg 50%-a visszajár. Az érkezés előtt 0-30 nappal történő lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 4 km
  • Disco club: 12 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Sok kerékpárút, sétány. Elektromos grill áll a vendégek rendelkezésére. Muline-ban található Ugljan szigetének legjelentősebb régészeti lelőhelye az 1. századból egy nagy ősi olajmalom maradványaival, ahol a híres liburni olajat termelték. Ez az olajmalom a Földközi-tenger egyik legerősebb malomja volt, ma maradványai mellett természetes méretű hű mása található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Štohera
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Feltétlenül látogassa meg...

Igazán kellemes tartózkodás egy kiválóan berendezett és kiválóan felszerelt apartmanban, nagyon kedves házigazdákkal. Dicséret.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2022
Nyári álom

Az apartman nagyon tiszta és szépen berendezett, a házigazdák kedvesek és szorgalmasak. A közelben (kb. 200 m) található egy strand, amely illatos erdei ösvényen keresztül érhető el. A közvetlen közelében található a Liburni-kilátó (celinjak), amely a Szent István-erőddel együtt. Mihovilt mindenképpen érdemes meglátogatni. Egy étterem, egy kis bolt és a strand közelsége határozottan a teljes felszereltség benyomását kelti, miközben Ön csodálatos természeti környezetben pihen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Bodohaz, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Köszönjük a nagyszerű nyaralást!

A szállás nagyon tiszta, kényelmes és jól felszerelt volt. Egy kis strand és egy szép kikötő közelében. A közelben egy kis élelmiszerbolt is található. A tulajdonosok nagyon barátságosak és kedvesek voltak. Kifejezetten ajánljuk kisgyermekes családoknak vagy aktív pihenésre vágyóknak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ivica Štohera Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartmanok Štohera lista már megtekintette 12710 idők óta 01.06.2022.