Nyaralóház Dido IveUgljan - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.634 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Dido Ive nyaraló Ugljan szigetén, Čeprljandában található. Nagy olajfaligetekkel, szőlővel és hagyományos mediterrán növényekkel körülvéve, a tengertől és a strandtól 300 m-re található a házban felszerelt konyha (főzőlap, mosogatógép, páraelszívó, mikrohullámú sütő, kávéfőző), nappali (TV, klíma) , kanapé, három hálószoba és két fürdőszoba (mosógép, vasaló, hajszárító). Az épület mellett két parkolóhely található. A tágas terasz grillezővel ideális az egészséges környezet és a kellemes klíma élvezetéhez. A kompkikötő 13 km-re található, ahonnan naponta, egyórás időközönként indul komp és hajó Zadarba, az út 20 percet vesz igénybe. Pasman szigete 35 km-re található, és egy híd köti össze Ugljannal. Ugljan sziget buja mediterrán növényzetéről, gyönyörű öbleiről és strandjairól, a rendkívüli tisztaságú tengerről és a különféle sportolási lehetőségekről (kerékpározás, túrázás) ismert. Lehetőség kerékpárok és szörfdeszkák bérlésére

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezés: 15:00 órától Távozás: 09:00 óráig Foglalás után három nappal a végösszeg 30%-a, az érkezést követő első napon a teljes összeg kifizetése szükséges. A vendég kérésére lehetőség van egy pótágy elhelyezésére a szobában, melynek díja napi 8 euró. A vendég kérésére kiságy elhelyezésére van lehetőség, a szolgáltatás ingyenes. A háziállat díja napi 8 euró.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 10 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 6 km
  • Sport tevékenységek: 600 m
  • Disco club: 700 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Annak érdekében, hogy vendégeink itt-tartózkodása minél kellemesebb legyen, üdvözlő itallal várjuk őket. Lehetőséget biztosítunk kerékpárkölcsönzésre. Ugljan szigetén öt különböző nehézségi fokú kerékpárút található. A Dido Iva nyaraló közvetlen szomszédságában (500 m) teniszpályák és futballpálya és búváriskola (700 m) található, amely búvártanfolyamokat és egynapos kirándulásokat szervez a helyi víz alatti világba profi búvároktatói csapattal. Ugljan városa Ugljan szigetének egyetlen túlnyomórészt síkvidéki városa, amely alkalmassá teszi túrázásra és gyaloglásra. A Mostir gyönyörű homokos tengerpartján (távolság: 700 m) lehet strandröplabdázni, ideális úszni nem tudó és gyerekek számára. A sziget közelében olyan természeti szépségek találhatók, mint az NP Kornati.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Dido Ive
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Augusztus 2023
Kiváló

Nagyon szép, tiszta és kényelmes ház csendes környezetben, pár percre a strandtól, csodálatos tágas terasszal, grillezővel és mindennel, ami egy kellemes nyaraláshoz kell. A háziasszony nagyon kedves és segítőkész. Öröm volt itt maradni, mind a házban, mind magában Čeprljanda városában.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Június 2022
Dicséret

Tágas, tiszta, felszerelt, nagy gyönyörű terasz. Néhány percnyire van autóval a nagyszerű, gyerekeknek szánt strandoktól. Meleg ajánlás.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz a hozzászólásra

Kedves Uram. Pavao, nagyon köszönjük, hogy ajánlott egy nyaralást a Dido Ive házunkban! Üdvözlet neked és barátaidnak! Mirjana

Orešje, Strmec samoborski, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Augusztus 2021
Gyönyörű!

Az egyik legszebb ünnepet töltöttük Dida Iva házában. A képeken nagyon tetszett a ház, és élőben még szebb. Nagyon ügyes és tiszta, kényelmes, és öröm volt benne maradni. Határozottan javasoljuk a Činta -öböl és a Suha strand látogatását. Várjuk, hogy újra maradjunk. Minden javaslat egy csendes és pihentető nyaraláshoz. Köszönet a házigazdáknak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Šlosar Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Nyaralóház Dido Ive lista már megtekintette 36954 idők óta 03.07.2017.