Nyaralóház K Relax PlaceVaraždinske Toplice - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 34.511 / éj
Detailed description

A K Relax Place nyaralóház Varaždinske Toplice városában, egy csendes dombon, egy zsákutcában található, két oldalról erdő veszi körül, mindössze 1 percre a Zágráb-Goričan autópálya kijárattól. A ház 2021-ben épült, a belső teret modern minimalista stílusban rendezték be. Az épületen belül három hálószoba található nagy franciaággyal, amely 6 felnőtt számára garantálja a kényelmes tartózkodást és pihenést. A konyha teljesen fel van szerelve minden szükséges géppel és eszközzel, hogy a legtöbb ínyencek, vagy akár csak gyorsan felmelegíteni vágyók igényeit kielégítse. Tartalmaz még egy étkezőt, egy nappalit nagy 55"-os képernyős TV-vel és Netflix tartalommal; két fürdőszoba és egy szauna. Fűtésre és hűtésre zöldenergiát használunk hőszivattyún keresztül, amely egész évben kellemes tartózkodást garantál. van egy nagy fedett terasz, grillsütő grillezővel, kerti bútorok, nyugágyak a napozáshoz, és egy nagy jacuzzi, kilátással az erdőre

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Készpénzt nem fogadunk el, fizetés kizárólag a tranzakciós számlára történik. Érkezés 16:00 – 22:00 Távozás 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég az érkezés előtt 14 nappal díjmentesen lemondhatja. Érkezés előtti 14 napon belüli lemondás esetén a vendég a teljes összeget kiegyenlíti, a szabad helyek függvényében időpont-változtatási lehetőséggel. Ha a vendég nem jelenik meg, a teljes összeg felszámításra kerül.
Távolságok
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 1 km
Részletes leírás
A létesítménybe való belépés után megtalálhatja a vezeték nélküli internet hálózat nevét és jelszavát. A fűtési (padlófűtés) és a hűtési (fali ventilátorkollektorok) rendszer hőszivattyúval működik, így digitális termosztátokkal szabályozhatja a fűtési hőmérsékletet minden helyiségben. Minden vendégünk 5-10%-os kedvezményt kap Varaždinske Toplice helyi éttermeiben készpénzes fizetés esetén, amelyek egy része ételt is szállít. Az ár tartalmazza az ágyneműt és a törölközőt. A szauna az épületen belül található. A szabadtéri privát hidromasszázs medence egész évben nyitva tart.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház K Relax Place
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dubravko Kontrec
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szeretem a szabadidőmet a családommal tölteni és a barátokkal lógni. Alig várom, hogy új barátokat szerezzek, ezért döntöttem úgy, hogy nyaralót bérelek.

Nyaralóház K Relax Place lista már megtekintette 2459 idők óta 12.07.2023.