Apartman Kod BakeVelika - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 13.849 / éj
Detailed description

Lakás szláv stílusban berendezett, modernizált, funkcionális, fákkal és patakokkal körülvéve Velika podno Papuka faluban. A konyha az ételek elkészítéséhez és felszolgálásához szükséges eszközökkel, edényekkel felszerelt. A hálószobában található egy nagy dupla, kézzel készített tölgyfa ágy, valamint egy dupla gardrób, egy éjjeliszekrény és egy sminkasztal tükörrel. A tágas nappaliban egy bőr három- és kétszemélyes, valamint egy okostévé található, ahonnan ki lehet jutni a kerti bútorokkal ellátott teraszra. A fürdőszobában padlófűtés, zuhanyzó és mosógép található. Az udvarban lombkorona és egy nagy asztal padokkal, grillező, játszótér és trambulin áll az Ön rendelkezésére. Az épület mögött egy patak található, ahol horgászni vagy felfrissülni a forró napokon. Az apartman a natúrpark, adrenalin park, aqua park, erdő és szőlőskert közelében található. Étterem 300 m, bolt és benzinkút 1000 m-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman lefoglalásához az összes éjszaka árának 1/3-ának megfelelő előleget kell fizetni. A lakásba való be- és kilépés időpontja a szabad helyek függvénye, ezt a házigazdával kell egyeztetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetése lehetséges, ha a foglalást az érkezés előtt több mint 30 nappal mondja le. Meg nem jelenés vagy korai távozás esetén nem áll módunkban a visszatérítést.
Távolságok
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Vasútállomás: 1.5 km
Részletes leírás
Az ár tartalmazza a grill használatát, az idegenforgalmi adót és az üdvözlő italt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Kod Bake
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ivan Sabo
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Kod Bake lista már megtekintette 2612 idők óta 26.04.2023.