Apartmanok OrošnjakVinišće - Split régió

kikiáltási ár Ft 14.064 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A koronavírus (COVID-19) miatt jelenleg további biztonsági és higiéniai intézkedéseket vezetnek be. Teljesen felszerelt, légkondicionált apartmanok medencével Vinišće csendes részén. Kevesebb, mint 5 perc sétára a strandtól és a városközponttól, éttermektől és kávézóktól. Kínálunk: saját bekerített parkoló, úszómedence, nagy kert a felnőttek és a gyerekek szocializációjára, grillezési lehetőség, kültéri zuhanyzó, Wi-Fi a házon belül és a kertben, az ágyneműt és a törölközőt a bérleti díj tartalmazza. A vendéglátók segíthetnek elkészíteni az ebédet vagy vacsorát a grillen (hal, polip, garnélarák, tintahal, kagyló). A szomszédos szigetekre és öblökre hajókirándulásokat is tudunk szervezni.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés érkezéskor, 20% előleg fizetése a szállás foglalása után történik. MEGJEGYZÉS: Kistestű háziállatok (maximum 5 kg) bevihetők előzetes értesítéssel és foglaláskor történő egyeztetés után, a házi kedvencek napi ára pedig 5 euró. Az ideális időpont a lakásba érkezés 15:00 óra után, de előzetes egyeztetés alapján korábban is lehetséges. Az apartman elhagyásának ideális időpontja a tartózkodás utolsó napján délelőtt 10 óra, de a szállásadóval egyeztetve ez meghosszabbítható.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg vissza nem térítendő, garanciaként szolgál a vendég meghatározott időpontban történő érkezésére.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 15 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 800 m
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A házigazdák üdvözlőitallal várják Önt, valamint tanácsokat adnak, hogyan tegyék a lehető legkellemesebbé az üdülést, és elkalauzolják a legjobb éttermekhez és a legközelebbi üzletekhez. Az agrárturizmus iránt érdeklődők a házigazdákkal ellátogathatnak a közeli olajfaligetekre, szőlőültetvényekre, és saját szemükkel is megbizonyosodhatnak az olívaolaj, bor és pálinka beszerzésének természetes folyamatáról, amit egyszerre kóstolhatnak és vásárolhatnak. Vinišće kijelölt kerékpárútvonalakkal büszkélkedhet, így ha Ön kerékpáros rajongó, javasoljuk, hogy ezen az ünnepen hozza magával a saját kerékpárját.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Orošnjak
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Żory, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Július 2022
Apartman 3 + 2

Jól felszerelt apartman mindennel, ami az üdüléshez kell. A medence nagyszerű, minden nap takarított, jól karbantartott. Kedves és segítőkész tulajdonosok. Vinisce városa csendes hely, távol az emberek tömegétől. A közelben számos szép strand található, köztük Marina, Stari Trogir strand

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tymákov, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Orošnjak, Szeptember 2018
Apartmanok Orosnjak

Csendes hely, tiszta, szép és kellemes fogadó.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Vinisce , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Orošnjak, Augusztus 2018
Gyönyörű és tiszta lakás.

Gyönyörű apartman, melyet a házigazdák nagyon jól karbantartanak, és minden szükséges felszereléssel rendelkeznek.A házban van egy úszómedence, amelyet a házigazdák rendszeresen tisztítanak.A tökéletes hely a kikapcsolódásra és az akkumulátorok feltöltésére A teraszon ülve élvezheti a gyönyörű kilátást a tengerre Nagyon csendes környezetben tökéletes a kikapcsolódáshoz és a mindennapi élethez való elfelejtésért, nagyon jól vagyok itt, és egy évre visszajövök, és ajánlom az összes keresőnek egy tiszta lakást egy medencével és pihenjen egy csendes területen, van egy grill is, ahol grillezhet, ennek a lakásnak a házigazdái nagyon vendégszeretőek , jó szívvel, kedves és gondoskodik a létesítmény tisztaságáról, és időt hagy a vendégek számára, hogy hajókat hajtsanak hajóra, és őszintén lelkiismeretesen ajánlom ezt a lakást, és tudom, hogy mindenki elégedett lesz az azonos kampóval az ünnep után.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Petra Grcic Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Orošnjak lista már megtekintette 38613 idők óta 09.06.2015.