Apartmanok GlavinaVinišće - Split régió

kikiáltási ár Ft 12.507 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen és modernül berendezett apartmanok Glavina 30 méterre a tengertől, kilátással a tengerre. Az apartmanok légkondicionáltak, saját parkolóval és a grill használatának lehetőségével. Horgászási lehetőségeket és kirándulásokat kínálunk családi hajóval. A közelben számos étterem, üzlet és pékség várja a vendégeket. Apartman Glavina 1 - 4 2 kikötőhely Apartman Glavina 2 - 4 2 kikötőhely Apartman Glavina 1 Glavina 2 - 8 4 ágyas

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglaláshoz szükséges összeg 30% -a szükséges. A fennmaradó összeget a szállásadónak érkezéskor fizetik a tulajdonosnak. A számlaszám lekérdezésre kerül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 30 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 30 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 50 m
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 50 m
  • Vasútállomás: 400 km
  • Repülőtér: 5 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 10 m
  • Disco club: 5 km
  • Kaszinó: 5 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
További információk Kedves Vendégeink, üdvözöljük a modern és újonnan berendezett apartmanokat Glavinában Vinišćeben, egy csendes helyen, a dalmát partvidéken, Trogir és Šibenik között, mindössze 40 km-re Splittől. A Glavina apartmanok maximum 12 fő elszállásolására alkalmasak, de 2 különálló, tágas és kényelmes apartmanban is elosztva 6 fő részére, egy nagy terasszal egész nap, modern konyha és nappali, fürdőszoba, két kényelmes és tágas szoba, légkondicionáló, WIFI, LED TV és SAT antenna ... Az apartmanok tágas és berendezett terasszal rendelkeznek, valamint a grill használatának lehetősége is. Számos gyönyörű strand található, közvetlenül a lakás alatt, kristálytiszta és tiszta tengeréről ismert, és kavicsán és kavicsokon fekszik. Minden vendég számára ideális lehetőség az egész napos fürdésre, pihenésre és élvezetekre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Glavina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Piekary Śląskie, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2019
Nagyszerű nyaralás!

Nagyon jó nyaralás volt, főként a Glavina apartmanban való tartózkodásnak köszönhetően. A leírásban és a képeken a mindenkori állapot látható. Szobák és fürdőszoba tiszta, terasz nagyon funkcionális. A konyhában mindent, amire szüksége van. Érdemes megemlíteni azokat a házigazdákat is, akik nem élnek az oldalon meglátogatják a vendégeket, és nagyon szépek és segítőkészek. Ezt a helyet ajánlom, ha valaki jó szállást keres megfizethető áron.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Marcin (Marcin)

Kedves vendégeink, köszönjük az ilyen kedves szavakat! Reméljük, hogy a jövőben látjuk Önt!

Zduńska Wola , Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Glavina, Július 2018
éjszakai

Mindent leírtak, jó helyen, békében, csendben, ideális hely a gyermekes családok számára, akik pihenni, és nem diszkók, kedves és hasznos tulajdonosok. A Skowronek család Zduńska Wola LENGYELORSZÁG. Üdvözlet.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartmani Glavina Vinišće

Kedves vendégeim, köszönjük az ilyen kedves szavakat! Elégedettek vagyunk. Nagyon örülünk, hogy tetszett mindenkinek, és örömmel fogadtuk vendégeinket! Reméljük, hogy jövőben találkozunk veled!

Opole, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Glavina, Július 2017
Super lakások

Apartmanok összhangban a leírás. Tiszta, jól karbantartott. A tulajdonosok nagyon szép és pomocni.Przepiękny terasz, ahol kipihenheti magát a napozóágyak és élvezze a csodálatos tenger. Szerelve, amire szüksége van. Zewnętrzy zuhanyozni, és használja a grill is. Közel a strandhoz, a boltok is. Minden reggel lehet kapni friss halat. Nagyon szép kis hely, ahol a klíma tökéletes, a szél fúj a tenger, ami ritkaság Horvátországban. Annak ellenére, hogy a meleg időjárás, akkor pihenésre és kikapcsolódásra. Az egyetlen hátránya az, hogy a lakás nem rendelkezik árnyékos helyen parkolhatnak. Eltekintve attól, hogy minden nagyszerű. Az út a csúcsra a Marina nem megterhelő. Érdemes a meghajtó a régi Trogir, az út ijesztő, de a kilátás, mint a Karib-térségben. Mi biztosan visszatér megint.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Ankica Glavina Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Glavina lista már megtekintette 66980 idők óta 10.11.2015.