Apartmanok ŠarićVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.719 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Két gyönyörűen berendezett apartman Vir egy csendes részén, sok zölddel, nem messze a városközponttól. Az apartmanok egy külön bejáratú családi ház első emeletén találhatók, így a vendégeknek nem kell a másik apartman vendégeivel közös helyiségeket használniuk. Minden apartmanhoz tartozik egy nagy terasz asztallal, székekkel, esernyővel és ruhaszárítóval. Parkolás az udvarban, valamint grillezési lehetőség biztosított. Az apartmanok 5 perc sétára találhatók az első Lučica strandtól, tíz percre a városközponttól és a Jadro strandtól. A közelben jól felszerelt üzletek, kávézók, éttermek és tavernák, játszótér, aquapark és számos strand, a homokostól a kavicsos és betonozott strandok találhatók a hozzájuk tartozó létesítményekkel. Elhelyezkedésünk előnye, hogy az északi oldalon Velebit felé, ha déli szél fúj, a strandra, a déli oldalon pedig a szél fújásakor a strandra sétálhatunk, és minden nap használhatjuk úszásra. A ház egy nagy forgalom nélküli zsákutca végén található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás 70 euró előleggel a számlára. A többit a lakásba való belépéskor kell kifizetni. A lakásba való belépés 13 óra után történik. Indulás az apartmanból 10 órakor. Eltérő időpontban történő érkezés és távozás csak előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Foglalás lemondása kedvezőtlen járványügyi helyzet esetén a tervezett érkezési időpont előtt legfeljebb 2 héttel az előleg visszafizetésével. A tervezett érkezés előtt 14 napon belüli lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 6 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 600 m
  • Vasútállomás: 26 km
  • Repülőtér: 26 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt és a házigazda tájékoztatását Vir szigetének minden lehetőségéről a kellemes nyaraláshoz. A kerékpározás szerelmesei számos kerékpárutat használhatnak a szigeten, és tovább Nin és Zadar felé. A környéken kerékpárok bérelhetők gyerekeknek és felnőtteknek. A városközpontban ingyenes koncerteket, minidiszkót és gyerekeknek szóló műsorokat tartanak. A búvárklub búváriskolát tart fenn. Naponta hajókirándulásokat szerveznek Vir szigetére és Zadar más szigeteire. Körülbelül 60 km-re található a Paklenica Nemzeti Park és a Vrana-tó Természetvédelmi Park. A szabadidő eltöltéséhez quadokat, csónakokat és hajókat bérelhet. Vir szigetén évente több mint 300 napsütéses nap van, és még az előszezonban is kellemes nyaralást kínál.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Šarić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Žiar nad Hronom, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2023
Kellemes nyaralás csendes környezetben

Köszönjük a nyaralást a Šarić na Vire apartmanban. Tiszta és hangulatos apartman ideális a pihenéshez. A házigazdák nagyon barátságosak és kedves emberek. Nagyon szívesen visszatérünk Önhöz újra. Sok elégedett vendéget kívánunk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Kedves Jančo család! Köszönjük kedves szavait. Kedves és barátságos vendégeink voltak, és szívesen látunk máskor is. Üdvözlettel: Marija és Zdravko

Mičevec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2022
Dicséret

Csodálatos házigazdák, Mr. és Mrs. Šarić, bármilyen ajánlás, tiszta és jól felszerelt apartman, köszönöm!!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mičevec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2022
Dicséret

Gyönyörű emberek, minden dicséret, a lakás tisztasága és kiváló felszereltsége, nagyon köszönöm, Mr. és Mrs. Saric!!! Ajánlás más vendégeknek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Köszönöm Iván és kedves és udvarias családja kedves hozzászólásait. Örülünk, ha vendégeink elégedettek, és mindig igyekszünk jó házigazdák lenni. Marija és Zdravko

Mutasd meg az összes véleményt
Marija Šarić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Szeretem az embereket, és családom támogatásával mindig készen állok a vendégek segítésére, a szükséges információkkal, vendéglátással kedveskedni. Horvátul és németül beszélek, és az angolt is használom levelezésben

Apartmanok Šarić lista már megtekintette 48304 idők óta 20.02.2017.