Apartmanok BarbaraVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.030 / éj
Detailed description

Három egyforma nagyobb, 4 fős, légkondicionált apartmant és egy kisebb, két fős apartmant bérelünk. Egy nagyobb a földszinten balra, kettő pedig az első emeleten található. A kisebbik jobb oldalon a földszinten található. A nagyobb apartmanokban két hálószoba és egy nappali, míg a kisebb apartmanokban egy hálószoba és egy nappali található. Minden apartman külön bejárattal és 12 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Az apartmanokban minden ágyneműt és edényt kap a főzéshez és az ételek és italok felszolgálásához. Kérjük a vendégeket, hogy hozzák magukkal a mosogatáshoz és törléshez szükséges eszközöket, valamint törölközőt a fürdőszobához és mindent, ami a személyes higiéniához szükséges. A legközelebbi strand (Žitna uvala) 100 m-re található, kívül a strandon kavicsos, a vízben homokos. Gyermekek számára alkalmas. A strand mentén hosszú sétány és kerékpárút vezet. A strandon több étterem, fagylaltozó és pékség is található. 150-250 méteres körzetében gyümölcsbolt, több élelmiszerbolt, strandfelszereléssel ellátott üzletek találhatók. Az utcánk nem forgalmas. Csak bérlői és vendégei használják. Aszfaltozott, közvilágítással rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Amikor megegyezünk a foglalásban, elküldöm az előleg fizetéséhez szükséges információkat. Ez 3 munkanapon belül számlára fizetendő, és a foglalás teljes árának 20%-a. Amikor látom a befizetését a számlán, tájékoztatom, hogy az előleget megkaptam. A fennmaradó összeget néhány nappal érkezés előtt számlára vagy készpénzben fizetheti, amikor megérkezik az apartmanhoz. Az ideális érkezési idő 13 óra, indulás reggel 9 óráig. A lakásban lévő vizet mindenre használjuk, kivéve ivásra. Főzünk, fogat mosunk, gyümölcsöt, zöldséget, zuhanyozunk benne. Nem isszuk meg, ha nincs megfőzve. Ez a helyzet a legtöbb apartmanban Vir szigetén. Minden üzletben van elegendő víz 1,5 literes és 7 literes palackokban.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Repülőtér: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A vendégek rendelkezésére áll egy nagy, bekerített udvar. A ház mögött van egy kültéri zuhanyzó hideg-meleg vízzel. Mindenki akkor zuhanyozhat, amikor akar. A ház mellett, kellő távolságra a lakástól grillező található. Ez is minden vendég számára elérhető. A gyerekeknek is van elég hely a játékhoz. És ami a legfontosabb, az autót egy bekerített udvarban parkolja le.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Barbara
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Barbara Florjan
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

Tisztelt vendégeink! Mi egy család vagyunk, akik évek óta bérelünk lakásokat. Minden évben törzsvendégeink fele évek óta nálunk tölti a nyarat, és ők a legjobb reklámunk. Az új vendégeket azonban szívesen és mindig szívesen látjuk. Kellemes tartózkodást és nyaralást kívánunk apartmanjainkban és felejthetetlen élményeket a gyönyörű Vir szigeten.

Apartmanok Barbara lista már megtekintette 13687 idők óta 20.01.2023.