Apartmanok BarbaraVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.725 / éj
Detailed description

Bérelünk három egyforma nagyobb 4 fős, és egy kisebb két fős apartmant. Egy nagyobb a földszinten balra, kettő pedig az első emeleten található. A kisebbik jobb oldalon a földszinten található. A nagyobb apartmanokban két hálószoba és egy nappali, míg a kisebb apartmanokban egy hálószoba és egy nappali található. Minden apartman külön bejárattal és 12 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Az apartmanokban minden ágyneműt és edényt megkap a főzéshez és az ételek felszolgálásához. Kérjük a vendégeket, hogy hozzák magukkal a mosogatáshoz és törléshez szükséges eszközöket, valamint törölközőt a fürdőszobához és mindent, ami a személyes higiéniához szükséges. A legközelebbi strand (Žitna uvala) 100 méterre található. A strand mentén hosszú sétány és kerékpárút vezet. A strandon számos étterem található gyorsétteremmel, fagylalttal, pékséggel. 150-250 méteres körzetében gyümölcsbolt, több élelmiszerbolt, strandfelszereléssel ellátott üzletek találhatók. Az utcánk nem forgalmas. Csak bérlői és vendégei használják. Aszfaltozott, világítással. A vendégek használhatják a légkondicionálást, amely használat esetén felárat számítanak fel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Amikor szóban vagy írásban mindenben megegyezünk, és Ön visszaigazolja, hogy szeretne foglalni, akkor írok Önnek, hogy az apartman az érkezés napjától a távozás napjáig le van foglalva Önnek. Előleg fizetéssel kapcsolatos információkat is küldök. 5 munkanapon belül fizetendő, és a teljes ár 20%-a. Amikor látom a befizetését a számlán, tájékoztatom, hogy megkaptam a befizetést és a lakás várja Önt. Ha ez idő alatt nem kapom meg az előleget, úgy gondolom, hogy Ön lemondott a foglalásról. A többit a lakásba érkezéskor fizeted. 12 órakor érkezel a lakásba, és reggel 9 órakor indulsz el. A lakás vizet mindenre használják, kivéve ivásra. Lehet benne főzni, fogat mosni, gyümölcsöt, zöldséget... csak ne igya, ha nincs megfőzve.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
 • Tenger: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Belváros: 1.5 km
 • Élelmiszer: 200 m
 • Étterem: 200 m
 • Orvos: 1.5 km
 • Gyógyszertár: 1.5 km
 • Posta: 1.5 km
 • Benzinkút: 3 km
 • Buszmegálló: 1.5 km
 • Repülőtér: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A vendégek rendelkezésére áll egy nagy, bekerített udvar. A ház mögött van egy kültéri zuhanyzó hideg-meleg vízzel. Mindenki akkor zuhanyozhat, amikor akar. A ház mellett, kellő távolságra a lakástól grillező található. Ez is minden vendég számára elérhető. A gyerekeknek is van elég hely a játékhoz. És ami a legfontosabb, az autót egy bekerített udvarban parkolja le.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Barbara
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Barbara Florjan
Beszél:
Horvát,
Többet a tulajdonos

Tisztelt vendégeink! Mi egy család vagyunk, akik évek óta bérelünk lakásokat. Minden évben törzsvendégeink fele évek óta nálunk tölti a nyarat, és ők a legjobb reklámunk. Az új vendégeket azonban szívesen és mindig szívesen látjuk. Kellemes tartózkodást és nyaralást kívánunk apartmanjainkban és felejthetetlen élményeket a gyönyörű Vir szigeten.

Apartmanok Barbara lista már megtekintette 919 idők óta 20.01.2023.