Apartman BrunoVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vir és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az apartman a Vir szigetén, Žitna uvalában található, és két hálószobából, étkezős konyhából, minden szükséges főzőberendezésből, vízmelegítőből és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Az egyik szobában egy franciaágy, gardrób, TV, a másik szobában két ágy, gardrób és TV (minden szükséges ágyneművel együtt). Az apartmanhoz nagy terasz tartozik, nagy asztallal és 4 székkel. Az apartman mindössze 80 méterre található a tengertől. A lakáshoz saját őrzött parkoló és közös udvar tartozik grillezővel. A homokos, kavicsos és betonozott strand szelíd bejárattal rendelkezik a tengerbe, és ideális gyermekek számára. A strandon egy kávézó étteremmel és pékséggel, bolt pedig mindössze 50 méterre található. A part mentén egy 2 km hosszú sétány található a tengerparton, ideális esti sétákhoz, kerékpározáshoz. Wifi ingyenes.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 70 m
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 900 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Vir szigete 12 km-re található Nin városától és 23 km-re Zadar városától. Vir szigete gyönyörű természetes öblöket kínál úszáshoz és szabadidős tevékenységekhez. Vir szigetének strandjai különbözőek, betonos, kavicsos, homokos, köves, valamint eldugott kis strandok a sziget félreeső részein, de mindegyikben közös, ez a kristálytiszta tenger. A Žitna strand Vir szigetének egyik fő strandja. A sziget északi részén található, gyönyörű kilátással Pagra és Velebitre. A strand kavicsos és homokos, nagyon jól karbantartott és minden korosztály számára alkalmas. A teljes öböl mentén pihenőpadok vannak kialakítva, a parton beton és kavics van. 300 méter széles, nagyon népszerű és mindig jól meg van töltve. Amellett, hogy vízibiciklit vagy más kellékeket bérelhetsz magadnak vagy gyerekeknek, a tengerparton számos bár és étterem található, ahol frissítőket vagy finom ételeket kínálnak. Egynapos kirándulásokkal ellátogathat a Krka Nemzeti Parkba és a Kornati Nemzeti Parkba.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Bruno
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Karlovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2019
Nagyszerű szállás!

Tökéletes apartman a család számára, a képek megfelelnek az aktuális állapotnak. A lakás rendben van, és mindent tartalmaz, amire szükség van a kényelmes tartózkodáshoz. A házigazdák barátságos és barátságos emberek. A gyönyörű strand nagyon közel van a többi szolgáltatáshoz (pékség, kávézó, étterem, cukrászda és üzlet). Ajánlásaim mindenkinek!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Boris Vignjević Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Bruno lista már megtekintette 25731 idők óta 02.05.2018.