Apartmanok CrystalVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.499 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Újonnan felújított és modern berendezésű apartmanokat bérelnek Vir sziget déli, csendes részén. Az ingatlan 5 perc sétára található a strandtól, zöldövezetben, a főút mellett, amely biztosítja a békés és kényelmes nyaralást családdal és barátaival. A létesítmény 2 különálló egységgel rendelkezik: 1. Apartman 4 csillagos 6 fő részére (4 2) 75 m2-es és 27 m2-es terasszal. A lakás az 1. emeleten található, 2 hálószobával, 3 és 2 ágyas, konyhával étkezővel, egy nappalival (egy kanapéval, amely pótággyá alakul), és 3 fürdőszobával, zuhanyzóval. A nappali és a konyha között 2 kijárat található egy nagy teraszra. 2. 3 csillagos stúdió apartman 4 fő részére, 37 m2-en, a II. Emeleten. Van egy nappali konyhával és étkezővel, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy fedett terasz. A nappaliból és a teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a környékre, amely tökéletes környezetet biztosít egy kellemes nyaraláshoz. Parkolás a ház előtt és a tusolóval.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: készpénz Előleg: 20% Érkezési idő: 14:00 után Indulási idő: akár 11 óra
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1.4 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.6 km
  • Gyógyszertár: 1.6 km
  • Bank: 1.8 km
  • Posta: 1.8 km
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Repülőtér: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Crystal
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Napkor, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Július 2023
Tökéletes hely a nyári pihenéshez!

Egy hetes nyaralásunk alatt nagyon jól éreztük magunkat. A házi gazdák nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Az apartman nagyon rendezett, jól felszerelt, kényelmes. Több strand is elérhető gyalogosan vagy néhány perces autó úttal. Mindenki megtalálhatja a neki legkedvezőbbet - a lassan mélyülő homokos part vagy az úszásra, búvárkodásra alkalmas mélyebb kavicsos part is könnyen elérhető. Érdemes ellátogatni a szomszédos Nin városába, vagy a közeli Zadarba is. Békésebb vagy aktív nyaralásra egyaránt kitűnő választás!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2022
Kiváló szállás és nagyszerű házigazdák!

2022 augusztusában 12 napot töltöttünk a Crystal apartmanban. Az apartman tökéletesen rendezett, gazdagon felszerelt, tágas és kellemes tartózkodást biztosít. Kétgyermekes család vagyunk (4 és 7 évesek), az apartmanban és a környéken minden megvolt, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. Tágas és gazdagon felszerelt szobák és fürdőszobák, praktikus és modern konyha minden eszközzel és szükséglettel, hatalmas terasz a kellemes pihenéshez és élvezethez, parkolási lehetőség az udvarban, közel üzletek, pékségek és gyönyörű strandok, közel a látnivalókhoz (Nin, Zadar, szigetek ... )...mindez lehetővé tette számunkra, hogy egy kellemes nyaralást tölthessünk el, ezért ajánljuk ezt a szállást mindenkinek, aki Virre szeretne jönni. Mindezek mellett különösen megérintett bennünket a csodálatos házigazdák és családjuk, akik diszkréten álltak rendelkezésére minden segítségünkre, és akik melegségükkel és szívélyességükkel tovább gazdagították nyaralásunkat lakásukban.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Leverkusen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2022
Nagyon szép nyaralás volt, nagyon jól éreztük magunkat

Először voltunk Viron, és szerencsénk volt Janja és Željko vendégei lenni. Nemcsak a szállás, hanem ketten is nagyon csodálatos barátok lettek ezalatt az idő alatt. Minden fáradságot nem kímélve bevittek minket a kórházba, ahol segítségre volt szükségünk, és a fél éjszakát a mentőben töltötték, és segítettek. Ezt nagyon szépen köszönöm. Másnap el akartak kísérni minket a poliklinikára. Szerencsére erre nem volt szükség. Janja és Željko csodálatos házigazdák. Az apartman nagyon tiszta, nagy és mindent tartalmaz, ami egy nagyszerű nyaraláshoz kell. A lakás nagyon modern és teljesen felszerelt. Minden hálószobához tartozik zuhanyzós fürdőszoba, ami három nőnek nagyon hasznos volt. Minden szobában van klíma, ami csendes és szépen hűt. A konyha teljesen felszerelt, és vannak olyan dolgok is, amiket ritkán használ, de nem kell külön vásárolni. Ilyen például az olaj, a liszt vagy a mosogatószer. A nagy teraszon egy nagy asztallal és kényelmes székekkel lehet reggelizni vagy vacsorázni. (Csak reggeliztünk és vacsoráztunk). Csakúgy, mint Peter és Jana korábbi értékelésében, akik nagyon jól leírták a lakást és a területet, csak megerősíteni tudjuk. A gyönyörű tenger nagyon közel van, és a többi dolog is, amire szüksége van egy kellemes nyaraláshoz, nagyon közel van. Közvetlenül az ingatlanon lehet parkolni és a parkolóhelyek mellett van egy szabadtéri zuhanyzó, amit használhatsz. Jövőre biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Janja Medved Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát,
Apartmanok Crystal lista már megtekintette 33814 idők óta 15.06.2018.