Apartmanok Happy PineappleVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.423 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az újonnan modern apartmanok Vir szigetén mindennel felszereltek, amire szükség van egy kellemes és pihentető nyaraláshoz. Az apartmanok egy családi ház első emeletén találhatók, és mindegyikükhöz külön nagy terasz, valamint teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba és hálószoba, valamint 0-24 órás parkolóhely tartozik, videokamerás megfigyelés alatt, az autó biztonsága érdekében. Az apartmanok a sziget egy csendes részén helyezkednek el, éjszakai zaj nélkül, és alkalmasak gyermekek játszására, mivel sok strand homokos fenekű, és többnyire nagyon sekély, ezért ideális választás gyermekes szülők számára. A közelben számos strand, sétány és minden egyéb létesítmény található, például üzletek, pékségek, kávézók, éttermek, gyógyszertárak, klinikák, templomok, posta és autóbusz-állomás. Minden létesítmény gyalogosan elérhető, és tartózkodása alatt nem szükséges autót használni. Minden apartmanban wi-fi, légkondicionáló, ip tv és mosógép található, amelyeket az ár tartalmaz. Minden más információval és kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés készpénzben, valamint bankszámlára történő fizetéssel lehetséges. Az előleg kiszámítása megállapodás alapján történik. Rendszeres áron, ha a szállást kevesebb ember foglalja le, mint az apartman maximális szálláskapacitása, éjszakára kedvezmény érvényesül. Az első perces foglalások esetén kedvezmény is érvényesül. 1 vagy 2 napos tartózkodás esetén az ár a normál ár 30% -ával emelkedik. Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A légkondicionálás használatát az ár tartalmazza. További díjak: 1. Gyermek ágy nélkül napi 5 euró. 2. Kiságy napi 6 euró. Érkezési idő: 14 óra után Indulási idő: 10 óráig. Feltétlenül nézze meg weboldalunkat, ahol minden részletes információt megtalál a velünk töltött tartózkodásról.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszatérítése megállapodás alapján történik.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 800 m
  • Marina: 300 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 1.8 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lehetőségünk van megkóstolni, valamint házi likőröket, lekvárokat, mézet és sajtokat vásárolni. Lehetőség van motorcsónakkal, jet-ski-vel, valamint cső-vezetésre is. Transzfert biztosítunk a közeli nemzeti parkokba, valamint transzfert a Zemunik repülőtérre és vissza. Mindig örömmel ajánlunk és javasolunk más tartalmakat és ajánlatokat, amelyek érdekelhetik Önt, és szebbé tehetik a szigeten való tartózkodását.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Happy Pineapple
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Žiar nad Hronom , Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Gyönyörű hely egy nyaraláshoz

Köszönjük, hogy nyaralását a Happy Pineapple apartmanban töltötte. Nagyon szép környezet és béke, gyönyörű kilátással. Kedves házigazdák és befogadó. Csak ajánlani tudjuk. Sok elégedett vendéget kívánunk Szívesen visszatérnénk újra.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Marija Jurina Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Francia, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Meleg fogadtatást kívánunk Önnek azzal a vágyalással, hogy megtaláljon mindent, amire szükség van, hogy az üdülés a lehető legkellemesebbé és kellemesebbé váljon. Mindig örömmel válaszolok minden kérdésre, aggályra vagy véleményre a lehető leghamarabb. Maria

Apartmanok Happy Pineapple lista már megtekintette 33605 idők óta 09.05.2020.